awender

Német DSL változások

A Freenet bemutatta legújabb csomagját "Freenet Light" néven. Az új csomag korlátlan idejű kapcsolatot és korlátlan volumenű letöltést tesz lehetővé.

A csomag hátránya, hogy a sávszélességet jelentősen korlátozzák. Mind letöltési, mind feltöltési sebességben csupán 128kbit/s áll rendelkezésre. Az új csomag havi díja 9,90 euro.
Mindeközben a Deutsche Telekom bejelentette, hogy teljes mértékben át kívánja állítani már meglévő 768kbit/s sebességgel rendelkező ügyfeleit 1 Megabitesre, és az átállást már el is kezdték. Árváltozásról egyelőre nem esett szó, de Telekomos belső információk szerint a sávszélesség-növekedés nem fogja növelni a felhasználók havi költségeit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AtisH #12
    Nemcsak a németekkel van a baj, hanem a magyar Matávos munkatársakkal is (tisztelet a kevés kivételnek). A cég ahol dolgozom elméletileg vip ügyfél, de így is nagy ívben szarnak a fejünkre.
    A Matávos emberkék alig keresnek, a milliárdos nyereség meg megy ki az országból és közben arra hivatkoznak, hogy nincs keret a fejlesztésre. Ha meg mégis, akkor meg a kint levetett szemetet hozzák ide. Qrvára ráb***ott az ország ezzel a privatizácóval (meg a többivel is, de az nem ide tartozik).
  • [HUN]Stanlee #11
    Csak azert, hogy borzoljam a kedelyeket: Epp egy nemet geprol irok, amint ingyen hasznalom az internetet, mert vasarnap van, a baratnom a testverevel beszelget ingyen telefonon, es ezt csinalhatja egesz nap egesz nemetorszagon belul, nem is olyan sok elofizetesi dijert... :-) DSL-t meg megkapom itt aranyos kis 30€-ert, termeszetesen minden korlatozas nelkul... Es most jon a nagy sz*p*s, mert nalunk otthon sose lesz igy, mert velunk csak kiba**nak mindig. es e miatt vagyok szomoru:-( Otthon meg telefonelofizetesunk sincs, mert nem eleg ra a penz... Ez a nagy igazsag Magyarorszagon.

    Udvozletem, es holnap mar ott leszek a magyar valosagban:-)))
  • [HUN]PAStheLoD #10
    köszönöm hogy így vélekedsz .. igazán megható
  • valaé valaé ná #9
    Miért ?
    Ők adják a tőkét, mi a kamatot.
    Ezt hívják kapitalizmusnak.
  • Xboxman #8
    Engem csak az nyugtat meg ,hogy keletebbre még nálnuk is szarabb:)Aztán ha ők is lhagytak...marad afrika
  • Amero #5
    A UPC állítólag még az idén bővit 768/256 kbit-re(nem a chello plus - az 1024 kbites lesz).
    Sajnos a 15 Gb korlát marad...
    Mondjuk a chello nem ADSL.
  • Eiki #4
    Pasthelod: eddig 2 perc alatt 2 hozzászólásodat olvastam és tökéletesen tükrözi mélyenszántó intelligenciádat...
  • TeszteloPontHu #3
    Sajnos itthon nem nagyon változik a dolog. El kell érni a telítettséget (amikor már szinte mindenhol elérhető az ADSL és csak az ára miatt nem fizetnek elő), aztán talán majd nyomják lefelé az árakat.
  • EOX #2
    detto, ilyenkor nekem is kinyílik a bicska a zsebemben...
  • [HUN]PAStheLoD #1
    bocsánat hogy anyázni fogok de muszály ....

    hogy a jó kurva életbe .. basszák meg a németek .. mért nem a kibaszott MAGYAR DSL változásokról lehet olvasni !?!

    ehh .. sry mégegyszer de már kezdem unni ezt a sok jóhírt!