Gege

Virtuális szépségkirálynő-választást rendeznek az olaszok

Sophia Loren minden bizonnyal a 20. századi Olaszország szépségideálja volt, de változnak az idők, és most bizony virtuális kihívója akadt az első "Miss Digital World" versenyen.

Jövő héten veszi kezdetét Olaszországban az a szépségverseny, melyen a minden képpontjukból tökéletességet sugárzó bombázók lehetőséget kapnak arra, hogy elhódítsák a szívszédítő Sophia szexszimbólum státuszát. A Miss Digital World az első olyan szépségverseny, ahol a 3D-s grafika segítségével tökéletesített, filmekből és videójátékokból is jól ismert Lara Crofthoz, vagy éppen a Mátrix számítógép által klónozott színésznőihez hasonló szépségek mérik össze tudásukat.


A világ majd' minden digitális művészét, hirdetőügynökségét és videojáték-programozóját megkérték, hogy küldje be az általa tökéletesnek tartott nő számítógépes változatát a www.missdigitalworld.com weboldalra, természetesen a születési időponttal és adataikkal egyetemben.


Franz Cerami
"Minden kornak megvan a maga szépségideálja, és minden korban megjelenik annak megtestesítője: az ókori Görögországban ilyen volt a milói Vénusz, vagy az 1960-as években Marilyn Monroe" - mondta Franz Cerami, a verseny szülőatyja. "A Miss Digital Worldöt azért indítottam el, hogy megkeressük napjaink - virtuális valóságban látható - szépségideálját."

A tervezők úgy programozzák versenyzőiket, hogy egy virtuális szépségversen keretein belül virtuális kifutón, virtuális bemondó szövege mellett virtuális vendégeknek mutassák be szépségüket. A nyertest azonban már hús-vér emberek koronázzák meg 2004 novemberében, és Cerami reméli, hogy a digitális királynőt hirdetésekben, videójátékokban, vagy akár filmekben is viszontláthatjuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • b #20
    valószínű a fájnel fentezis csaj volt. az még a pléjbojba is bekerült.
  • b #19
    nekem meg a füle és a tarkója.
  • Duzsuki #14
    Ez nem a Kurnyikova skacok?
  • Sub #13
    Digitális csajok??? Na bakker!
    Inkább IGAZI!!! Ez már beteges...
  • Darth Sith #11
    ez poén. :D
  • gz8 #10
    %-)
    Na, ezt még kifejtem :D
  • gz8 #9
    De azért ennyire nem lesz olyan a távolabbi szemed, mint ennek. Jó, távolság függvénye is, mármint attól függ, milyen közel van az a tárgy...
  • [HUN]PAStheLoD #6
    persze ezek jók csak hát nehéz lehet megjelenni az esküvőn egy ilyen digiCicával :))
  • CSOCSO #5
    szvsz nem kancsal...szvsz ha megkéritek anyukátok, barátotok, hogykicsit nézzn oldalra neki se ugyanugy fog állni a szeme...
  • CSOCSO #4
    egyszer régen láttam egy digitális csajszit... egy olyan motoron feküdt hason amin pucsított rendesen.. énmég egy olyan derekat és tökéletes segget nem láttam... huhhhh volt nagyon