JohnnyCage

A világ legkisebb merevlemezes MP3-lejátszója a Toshibától

A japán Toshiba piacra dobta azt az új hordozható MP3-lejátszót, amely a legkisebb ilyen készülék a piacon beépített merevlemezes meghajtóval.

A Toshiba Gigabeat G20 MEG200J típusjelű készülék alig 1,27 cm vastag, amely még az 1,55 cm vastagságú Apple Computer iPodnál is vékonyabb. A 8,95x7,65 cm méretű Gigabeat G20 mindössze 138 grammot nyom a mérlegen, amely szintén kevesebb, mint a 10,25x6 cm-es iPod 158,76 grammja.

A készülék két színben érhető el: A sötét zafírkék változatból csak korlátozott mennyiség érhető el, az alapmodell pedig alumíniumszürke. A Gigabeat G20 1,8 colos, 20 gigabáB tárolókapacitású, és nem meglepő módon Toshiba gyártmányú mini merevlemezt tartalmaz, és első ránézésre leginkább egy minidisc lejátszóra emlékeztet.


A Toshiba újdonsága a hagyományosnak számító MP3 formátum mellett a Microsoft Windows Media Audio 9 formátumot is támogatja. Az információk egy 160 x 86 pixeles felbontású, háttérvilágítással is rendelkező LCD kijelzőről olvashatók le, az adatok feltöltéséhez pedig USB 2.0 interfész áll a felhasználó rendelkezésére. A hangszín előre eltárolt beállításokkal működő equalizer segítségével állítható a felhasználó ízlésének megfelelően.


A Gigabeat G20 beépített Lítium-ion akkumulátora 11 óra lejátszási időt tesz lehetővé, amely azonban WMA fájlok esetén ennél kevesebb is lehet. A készülék októberben jelenik meg Japánban. A csomag a készülék mellett akkumulátor töltőt, adatátviteli kábelt, és egy hangerőszabályzóval rendelkező fejhallgatót fog tartalmazni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sound #17
    http://www.iriver.com/product/info.asp?p_group=iHP%20Series&p_name=iHP-100

    nehezebbis vastagabbis, de jobb is... iRiver rulez!:))
  • fotel #13
    Oh dehogynem, nem lesz jobb semiben sem. Az ár nem változik, csak a vámot nem az állam, hanem a kereskedő nyeli le.

    MD még mindig jobb, inkább 50óra egy feltöltéssel mint 11 :)
  • Blackman #12
    50,000 Japanese Yen or $425 az ára.
  • Flashy #6
    meg jo hogy a kek a korlatozott szeria mer az a rondabb :)
  • Herds #2
    szép és jó, de vajon mennyibe fog ez kerülni?
  • Lammer #1
    hmmm nájsz