JohnnyCage

Nintendo: a fogyasztók nem állnak készen az online játékra

George Harrison, a Nintendo of America marketing elnökhelyettese ismét megerősítette, hogy a társaság a jelenlegi Nintendo játékkonzolokhoz nem fog kiadni online játékszolgáltatást.

A Puget Sound Business Journal által készített interjúban Harrison úgy nyilatkozott, a társaság véleménye szerint a fogyasztók még nem állnak készen az online játékszolgáltatások használatára. "Jelenleg nem sokan fizetnek havi előfizetési díjat ilyen játékszolgáltatásokra. A dolog akkortól megy élesben, amikortól havi 15 dollárt ki kell fizetnie a felhasználóknak" - mondta Harrison.

A vezető azt azonban elismerte, hogy a japán konzolgyártó foglalkozik az online játékszolgáltatásokkal, és a következő GameCube játékkonzolhoz várhatóan már lesz ilyen szolgáltatás. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a jelenlegi GameCube-hoz nem lesz online játéklehetőség, legalábbis a Nintendo saját köreiben. A GameCube-hoz külső játékfejlesztők, mint például a SEGA kínálnak online is játszható játékokat, ezen szolgáltatások működtetése azonban teljesen független a Nintendótól.

Harrison az interjú során a GameCube jövőjéről is beszélt, miután az Acclaim bejelentette, hogy nem ad ki több játékot a konzolhoz, a Microsoft pedig közölte, hogy megszerezte a második helyet a videójáték konzolok évi 30 milliárd dolláros üzletágában. A vezető szerint a társaság továbbra is kapcsolatban marad az Acclaim-mel, és a kiadó jelenleg fejlesztés alatt álló GameCube játékai még biztosan meg fognak jelenni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • csomi #11
  Mikrosux ocsem nagy barom vagy te, meg jo, hogy ezt eddig csak en vettem eszre!
 • [HUN]PAStheLoD #9
  nintendo game mario.. mario online => muahhahahahah
 • CHEAPBOY_GA #6
  Na legkozelebb lesz mar online
  lehet orulni:)
 • CSOCSO #4
  hohh azota már képecske is van :))amugy szvsz 1-2 éven belül ugyse lesz értelmes konzol online playing...remélem a köv gen konzolokon akármilyen gamezt hoznak ki ugyanugy megcsinálják a multi részét is mint a single részét.. és legalább a GC2 is online playing támogatással jön...
 • Lacc #2
  #2
 • CSOCSO #1
  #1