Franczy

Az Nvidia az idei CPL főtámogatója

Az Nvidia grafikus processzorai, illetve a PNY Verto grafikuskártyái lesznek a kapuit heteken belül megnyitó Cyberathlete Professional League (CPL) úgynevezett hivatalos grafikus megoldásai. Az Nvidia Corporation és a PNY Technologies munkatársai a napokban közösen jelentették be, hogy a két cég közösen felvállalta a rangos rendezvény főszponzori posztját. Az évenként megrendezett, teljes nevén Cyberathlete Professional League Pentium 4 Processor Winter Event keretein belül a világ különböző régióiból tömegesen érkező számítógépes játékosok összemérhetik egymással tudásukat, ezenkívül pedig esélyük van arra, hogy megnyerjék a 140 ezer dollár összdíjazású verseny egyes díjait. A rendezvényt idén a Texas-i Dallasban található Hyatt Regency szállodában fogják megrendezni, december 18. és 22. között.

A mostani bejelentés kapcsán többek közt fény derült arra, hogy az idei Cyberathlete Professional League rendezvényen helyet kapó összes személyi számítógépek Nvidia grafikus processzorokkal, illetve az ezen chipekre épülő PNY Verto típusjelzésű videokártyákkal lesznek felvértezve. Ezenkívül tudni lehet, hogy az Nvidia a PNY Technologies-szel karöltve nemcsak az egész rendezvény, hanem a 30 ezer dollár összdíjazású Unreal Tournament 2003 (UT2K3) bajnokság főszponzora is lesz egyben. Nem meglepő módon, az Nvidia ezen játékosok körében rendkívül népszerű rendezvényt is fel kívánja használni arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsítse legújabb grafikuschipjét, a GeForce FX-et. Mint ismeretes, az Nvidia az elmúlt hónapban jelentette be a GeForce FX-et, azonban az erre a vadonatúj chipre épülő első grafikuskártyák várhatóan csak január-február táján jelennek meg a kereskedelmi forgalomban. A PNY Technologies egyébként két darab GeForce FX-alapú, illetve számos GeForce4-alapú grafikuskártyát fog szétosztani az eredményes játékosok között.

"A Cyberathlete Professional League-en a világ legjobb számítógépes játékosai vesznek részt, akik természetesen mindig a világ legjobb hardverei között érzik jól magukat. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy ezen rangos rendezvény főszponzorai lehetünk" - nyilatkozta Bill Rehbock, az Nvidia egyik igazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gabo #4
    Csak két apró megjegyzés:
    A CPL nem egy rendezvény, hanem sokkal inkább egy szervezet.
    A rendezvény a Winter Event lesz, amit a CPL szervez (több más hasonló rendezvény mellett) és a két fent emlegetett cég támogat.
  • MaDFoX #3
    Duuuurva!
  • braindance #1
    Vazz, mekkora fraggelés lesz ott... :)