SG.hu

Új számlázási és ügyfél-adminisztrációs rendszert vezet be az Axelero

Új számlázási és ügyfél-adminisztrációs rendszert vezet be október 1-jétől az Axelero Internet. Az előfizetők a havi számlán nem fognak jelentős változásokat észlelni, az átállás során azonban az ügyfélkiszolgálás lelassulhat. A korábbinál rugalmasabb, új rendszer több szempontból is kedvezőbb lesz az előfizetők számára. A változtatásra az Axelero Internet egyre növekvő ügyfélforgalma miatt van szükség.

Az új számlázási és ügyfél-adminisztrációs rendszer bevezetése révén gyorsabbá és színvonalasabbá válik az Axelero ügyfeleinek kiszolgálása. Lehetőség nyílik új, az előfizetők igényeihez jobban alkalmazkodó szolgáltatások nyújtására. Pontosabbá válnak a nyilvántartások és ellenőrizhetőbbek lesznek az adatok. A technikai háttér átalakulásának köszönhetően a számlákkal kapcsolatos hibák előfordulásának valószínűsége jelentősen csökken, és egyben az azok kijavításához szükséges folyamatok felgyorsulnak. A rendszer biztonsági funkcióinak segítségével lehetővé válik az esetleges visszaélések hatékonyabb földerítése is.

Az Axelero Internet, Magyarország piacvezető internetszolgáltatója, indulása óta folyamatosan növekvő ügyfélkört szolgál ki. Míg 1999-ben, az internetszolgáltatás elindításakor 28 000 ügyfél színvonalas ellátásáért felelt a szolgáltató, addig mára ez a szám közel 150 000-re növekedett. A megemelkedett előfizetői szám jelenleg havonta több mint 80 000 darab, 4 különböző fajta számla nyilvántartását és kiküldését jelenti, amelyet az Axelero új rendszere magasabb színvonalon és gyorsabban fog elvégezni.

Az új szisztéma az amerikai székhelyű Portal Software, Inc. Infranet nevű rendszerén alapul, amelyet kifejezetten a kommunikációs és tartalomiparág résztvevői számára készítettek olyan alapvető fejlesztési célokkal, mint a rendkívül gyors reagálási képesség a piac változásaira, az üzleti modellekhez való rugalmas igazodás, a könnyű bővíthetőség és skálázhatóság. A szoftver felhasználói között a világ legnagyobb telekommunikációs és internetes cégei találhatóak, többek között a Vodafone, AOL Time Warner, Deutsche Telekom, NTT, WorldCom, China Telecom, Reuters, Telstra, Sprint, China Mobile, Telenor Mobil, France Telecom.

A jelentős átalakulás ellenére az előfizetők csak néhány apróbb változást tapasztalnak majd a számlán. Az új rendszerre való átállás szeptember 29 és október 1-e között fog megtörténni. Ebben a rövid, előreláthatólag 48 órás időszakban, az Axelero egyes webes szolgáltatásai (Online Áruház, Axelero Klub, netQuick Center) korlátozottan lesznek elérhetőek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!