Franczy

Olympus CAMEDIA C-720 Ultra Zoom

Az Olympus America képviselői a napokban bejelentették a cég CAMEDIA C-720 Ultra Zoom típusjelzésű vadonatúj digitális fényképezőgépét, mely újdonság sikeréhez az Olympus nagyon komoly reményeket fűz. Amennyiben az Olympus CAMEDIA C-720 Ultra Zoomot néhány szóban kellene jellemezni, akkor a következő szavak mindenképpen bekerülnének a rövid jellemrajzba: könnyű, kompakt, elegáns, nagyteljesítményű optikai zoom, nagy felbontás, kiváló ár teljesítmény/mutató. Ezen jelzők, illetve specifikációk tökéletesen helytállók az Olympus újdonsága esetében, ugyanis a most bejelentett CAMEDIA C-720 Ultra Zoom a világ legkisebb olyan 3 Megapixeles felbontású digitális fényképezőgépe, mely nyolcszoros optikai zoommal rendelkezik, miközben 599 dolláros (~160e Ft) ára kategóriájában mindenképpen kedvezőnek mondható. A fényképezőgép kompaktságáról pedig szinte mindent elmond a 310 grammos tömeg-, illetve 7,8 x 10,6 centiméteres méretadat.


Az Olympus America képviselői a bejelentés kapcsán elmondták, hogy a vadonatúj CAMEDIA C-720 Ultra Zoom típusjelzésű digitális fényképezőgép a rendkívül népszerű C-700 Ultra Zoom típusú fényképezőgépére épül, melynek népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a tavalyi évben kategóriájában világszerte belőle adták el a legtöbbet. Az Olympus a most debütált újdonságot a hobbi fotósoktól kezdve a sportfotósokon át a természetet fényképezgetőkig mindenkinek egyaránt ajánlja, persze azt azért nem szabad elfelejtenünk, hogy az Olympus CAMEDIA C-720 Ultra Zoom nem egy high-end kategóriás, professzionális fényképezőgép.

Az Olympus CAMEDIA C-720 Ultra Zoom forgalmazása heteken belül, egész pontosan júniusban kezdődik majd meg. Az Olympus digitális fényképezőgép újdonságának doboza többek közt egy úgynevezett Auto-Connect USB kábelt, egy Video-Out kábelt, egy a fényképezőgép nyakba akasztásához alkalmas szíjat, két darab lítium elemet (LB-01 CR-V3), egy darab 16 MB kapacitású SmartMedia kártyát, egy az Olympus által kifejlesztett, CAMEDIA Master Software 4.0 névre hallgató szoftvert és egy leírást tartalmaz, valamint természetesen magát a 3 Megapixeles felbontással és nyolcszoros optikai zoommal rendelkező fényképezőgépet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CybearBoy #5
    Ha tényleg nem lehet benne nevet váltani, akkor szerintem a nem-japán piacokra tutira angol nyelvű menürendszerrel hozzák ki, ha nem, akkor meg nagyon hülyék.
  • HNR #2
    Szerintem is inkabb 200 netto korul lesz a magyarorszagi ara... a szurkeimportorok talan 170 ala tudnak menni...
  • CybearBoy #1
    Király kis gép, bár én az árát a tudásához képest 'kevésnek' találom, szerintem jóval többe fog ez kerülni 160 lepedőnél, mire eljut kis hazánk polcaira.