Csabi

Karácsonyi egér

A Logitech a különböző perifériális eszközök piacán nagy népszerűségnek örvend. A cég sikeres termékei közé tartoznak többek között a billentyűzetei, a játékvezérlői és az egerei. A Logitech most úgy határozott, hogy egy olyan különlegességgel bővíti ki a kínálatát, amelyet kifejezetten karácsonyra fejlesztett ki.

A korlátozott darabszámban készülő legújabb Logitech Special Edition Optical Wheel Mouse minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek a cég eddigi eszközei esetében is felfedezhetők, azonban a Logitech szerint a karácsony hangulatának megfelelően készült. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy kis mértékben megváltoztatták az eddigi modelleket. Így például az új egeret piros színű burkolattal látták el.


A Logitech Special Edition Optical Wheel Mouse három darab nyomógombbal és egy darab görgővel rendelkezik. A gondosan megtervezett formájának köszönhetően nagyon kényelmesen használható. Az egér egy 2X optikai érzékelőt tartalmaz, amely pontos pozícionálást tesz lehetővé. A 800 dpi felbontású érzékelő figyeli a mozgás irányát illetve sebességét, és egy hatékony DSP (Digital Signal Processor) segítségével előállítja a megfelelő jeleket.

A Logitech Special Edition Optical Wheel Mouse a számítógéphez USB vagy PS/2 porton keresztül csatlakoztatható. Az egér teljes mértékben kompatibilis a Windows 95/98/Me, a Windows NT 4.0/2000, a Windows XP és a Mac OS operációs rendszerekkel is. A vásárló a Logitech új termékéhez megkapja a MouseWare drivereket, amelyek lehetővé teszik az egyes nyomógombok egyszerű beállítását. Az egérhez jár még az iTouch WebWheel szoftver is, amely az Internet böngészését teszi sokkal hatékonyabbá és kényelmesebbé.

A Logitech Special Edition Optical Wheel Mouse körülbelül 30 dollárért (8500 forintért) vásárolható meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Robykee #20
    Nem tudom mi lehet a problema mert nekem megy. Pedig meg a driver sincs fent hozza! Wolf alatt a wheel valtja a fegyvereket...
  • Robykee #16
    Eloszor is a bulshit az 2 l... Aztan az optikai egerrel kapcsolatban el kell mondani, hogy mint mast, ezt sem a Microsoft talalta fel, igy a Logitech sem az o otletuket "licenceli". A masik amibe erdemes belegondolni, lehet-e jo ill. jobb egy olyan ceg termeke, ami "megosztja" erejet, hogy tobb kulonbozo teruleteken is jelen legyen? Mert a Logitech mar x eve erre koncentral, nem igy a Microsoft... "Amugy lehet, hogy jo azt nem vitatom", nem is tudnam mert egyetlen darab microsoft termek nem volt a kezemben, mar ami dragabb lett volna 2eFt-nal es meg kell mondjam nem is igazan erdekel milyenek. Biztos vesznek igenyesek is intelli eyet, de szerintem a microsoft egeret vasarlok 80% azert veszi ezt, mert nem egyszeruen tudatlan, es a szamitastechnika szamara = a microsofttal es legyen barmi mas a polcon, neki az kell mert azt a markat mar ismeri. Az "erossen raver a mostani mezonyre" dumat meg mar kicsit unom. Sok helyen hallani ezt olyanok szajabol akik elfogultak valami irant es 1. nem probaltak a konkurencia termeket 2. meg akarnak gyozni mindenkit hogy az a fasza amit ok hasznalnak. A lenyege az egesznek: nem kell fikazni, tuti hogy akkora kulonbseg nincs ami erre okot adna!
    Totya te mifele cordless opticalt hasznaltal? Csak mert nekem is van 1 es SEMMI problema nincs vele! Ha merul az elem akkor szar a mozgasa, de ez ertheto is...
  • Vízipók #10
    Újabb hozzáértő vélemény.
  • zplayer #8
    hat akkor mashol nezd en 14-ert vettem a dualt. Az ott 20 korul lehet :)
  • Robykee #7
    A harmadik (kozepso) gomb a gorgo, de ez igy van osidok ota minden logitech wheelnel... Viszont nem jovok ra hogy ez mitol special edition? Korul lehet nezni a logitech.com-on, 1 honapja kb. mar vannak dualos egerkek (sot piros szinu is). Egyetlen magyarazatot tudok a special jelzore, ez pedig az ara, de nem hiszem hogy ez a 8500 nalunk mukodni fog! Mar csak azert sem, mert pont ma telefonaltam valahova, ahol sima wheel optical utan erdeklodtem (ajandeknak) es 12eFt-os arat kaptam valaszul...

  • AnarchoiD #5
    ja, hunlehet kapni ? :) logitech rulezz