SG.hu

MI gomb kerül a Logitech új egerére

Sokan még mindig nem használnak irodai munkájuk során MI-t, de a Logitech szerint ez olyan egyszerű, mint egy kattintás az egérrel. Az MI PC-ken már nem csak a billentyűzeten lesz Copilot gomb, a Logitech saját módszert talált a ChatGPT megidézésére.

A Logitech a számítógépes kiegészítőiről, például billentyűzetekről és egerekről ismert. Új egerük a Signature AI Edition M750 nevet kapta, és lesz rajta egy dedikált MI gomb, amely az Options+ programban elindítja a Prompt Builder nevű szoftvert. A termék az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban 49,99 dollárért, illetve 54,99 fontért lesz kapható a Logitech online áruházán keresztül.

A Prompt Builder a szöveg egy részének kijelölésére, másolására és/vagy szerkesztésére szolgál. A felhasználók kiválaszthatnak egy adott szövegrészt és a szoftver előre beállított "recepteket" ad, amelyek segítségével dolgok kérhetők tőle. Például utasítható, hogy fogalmazzon át egy szöveget, a bekezdéseit alakítsa át pontokká, tegye azokat rövidebbé és tömörebbé, vagy illessze be egy adott szószámba. Egy másik útmutató szövegek összefoglalásában segít, aki pedig fizet a ChatGPT Plusért az akár képet is generáltathat vele.


A Prompt Builder a vállalat Logi Options Plus szoftverének része. Használatához a különleges kiadású MI egérre nincs szükség, de valamilyen Logitech készülékre igen, tehát meglévő Logitech perifériákon - amelyeken nincs dedikált ChatGPT gomb - egy másik billentyűt is hozzárendelhetnek ugyanennek a funkciónak az elindításához. A Logi AI Prompt Builder egyelőre csak a ChatGPT-vel működik, és induláskor csak angolul ért. A Logitech azt mondta, hogy dolgozik azon, hogy más chatbotokkal is összekapcsolja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Bruce_Willis #4
  Még anno a prohardveren sztárolták, azért rendeltem meg, de azt vissza is küldtem. A minősége kritikán aluli volt.
  A noname A4Tech egerem is jobb volt nála szerintem, vagy egy sima microsoft.
  De a prohardveren jártam így jó pár dologgal. :(
  Nem mindegy ki ajánlja..
  Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2024.04.21. 07:49:33
 • Gabbbbbbbbbbbb #3
  Razerbol kb. csak csak valogatott kakat lehet kapni Mo-n. Jellemzoen nagy kapcsolo action elteressel. A marka nem rossz, csak a visszakuldesi szamaink tul csabitoan alacsonyak.
 • Bruce_Willis #2
  Nekem egy MX Anywhere 3s van kb. 2 éve, de nagyon meg vagyok vele elégedve.
  Pedig már minden szart kipróbáltam. A Razer az egy hulladék volt, Steelseries-ből 4-et vágtam gallyra. Évente cserélték garanciába.
  A 3D Connextion és a Magic mouse is elvérzett.
  Eddig ez a Logi tűnt a legjobbnak, és nagyon kézreálló.

  A ChatGPT-t biztos nem ezen keresztül fogom használni. A böngészőben meg van nyitva mindig egy ablak neki, nem is kell ezt túlgondolni szerintem.
 • takysoft #1
  Ha az alatt is ugyanolyan hulladék mikrokapcsoló lesz, mint amiket a Logitech már vagy 6-7 éve szerel minden termékéba, akkor fölösleges a várakozás...