JohnnyCage

Megfenyegették az Ericsson vezérigazgatóját

Kurt Hellström, a svéd Ericsson vezérigazgatója egy 9 mm-es pisztolygolyót, valamint egy fenyegető levelet kapott a közelmúltban.

Kurt Hellström
A pisztolygolyót is tartalmazó levél üzenete szerint a mobiltelefonokot, illetve különféle kommunikációs eszközöket gyártó Ericsson vezérigazgatója hamarosan meg fog halni. A svéd rendőrség nyomozást indított az ügyben, a sajtószóvivő egyelőre azonban nem tudott, vagy nem akart többet elárulni az ügyben.

Az Ericsson sajtószóvivője az egyik külföldi weboldal munkatársainak megerősítette, hogy Kurt Hellström egy fenyegető üzenetet, valamint egy töltényt tartalmazó levelet kapott, a képviselő azonban nem kívánta elárulni, pontosan milyen szöveg volt olvasható a levélen.

Egyes meg nem erősített információk szerint a fenyegető levél üzenete angol nyelven íródott, méghozzá különféle újságokból kivágott betűkből összeállítva. A hírek szerint az ismeretlen tettes azt üzente az Ericsson vezérigazgatónak, "Eljött az idő, hamarosan meg fogsz halni".

A svéd társaság szóvivője nem kívánta közzé tenni, hogy mikor érkezett a levél. A képviselő mindössze annyit mondott, hogy a közelmúltban. Szintén nem lehet tudni azt sem, hogy a halálos fenyegetés óta fokozott védelemben részesül-e a vezérigazgató.

A rendőrség jelenleg azt vizsgálja, hogy a tettes egy elbocsátott alkalmazott lehet-e, vagy esetleg egy a társasától független személy. Az Ericsson március óta több, mint 20 ezer alkalmazottjától vált meg, a tettes minden bizonnyal közülük lehet valaki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laalee #5
    inkabb csinalnanak olcso és jo tyelefont azt akor nem kene kirugni senkit :)

    mondjuk aminoseggel semmi problema, csak az araval...
  • Frenk #3
    A tulajdonosok mondják, hogy mit akarnak...a vezérigazgató pedig hogy azt hogyan...(erősen sarkosítva a sémát).
    szóval inkább:
    vagysem...