JohnnyCage

Megjelent az első Sony Ericsson mobiltelefon

A világ harmadik legnagyobb mobiltelefon gyártóját képező Sony Ericsson pénteken bemutatta az első olyan mobilkészüléket, amely a "Sony Ericsson" kettős márkajelzéssel lát napvilágot.

Az első Sony Ericsson márkanevű mobiltelefon színes kijelzővel fog rendelkezni, és a japán piac felső szegmensét célozza. - A telefont a Sony Corp. fejlesztette ki, mielőtt a két társaság október 1-én megalapította a Sony Ericsson Mobile Communications AB-t, de úgy döntöttünk, hogy már az új márkanévvel adjuk ki - mondta Ted Kanno, a Sony Ericsson egyik szóvivője. A Sony Ericsson képviselőinek elmondása szerint az első közösen kifejlesztett, kettős márkanevű mobilkészülék a jövő év harmadik negyedében jelenik meg.


A Sony Ericsson Mobile Communications AB a világ legnagyobb szórakoztatóelektronikai cégének, a japán Sony-nak, valamint a világ negyedik legnagyobb mobiltelefon gyártójának, a svéd Ericssonnak a közösvállalata. A londoni központú társaság megalapításakor mindkét társaság fő célja a veszteségeket termelő mobil üzletág nyereségessé tétele, valamint a két legnagyobb vetélytárs, a Nokia és a Motorola megelőzése volt.

Az aprócska Sony Ericsson C1002S mobilkészülék CDMA (Code Division Multiple Access - Kódosztásos Többszörös Hozzáférésű) technológiára épül, és még idén decemberben a japán boltok polcaira kerül, közölte a Sony Ericsson szóvivője. A 100 gramm tömegű készülék 65000 színárnyalat megjelenítésére képes színes kijelzővel készül, és Japán második legnagyobb szolgáltatója, a KDDI Corp. fogja forgalmazni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • asysoft #28
    SonyEricsson a király!!! J6 rulez!!! Az összes nokiás nézze meg NEM nokia telefonon az ékezeteket, s aztán szóljon bármit is!!!!!
  • Laalee #16
    kar hogy ez a telefon is vagy 200K lesz :(
    az RXon azert nem nyeereseges mert nem csinal tömegtelefont, a nepnek meg az kell... pl 5510 :)))) nokia rulz :) najo inkabb megsem
  • mikike #9
    hányj nekem egy ilyet pls
  • l3alF1aKe #2
    hátja..