Lionel

Bevetésre készen az XBOX

A Microsoft megjelentette azoknak a játékprogramoknak a hivatalos listáját, melyek november 15-étől lesznek kaphatóak a boltokban XBOX-ra. A várakozásoknak megfelelően a szoftverórás tekintélyes mennyiségű programot jelentet meg az új konzolhoz. Ezek között öt exkluzív kiadás is található:

  • Halo
  • Oddworld: Munch's Oddysee
  • NFL Fever 2002
  • Project Gotham Racing
  • Dead or Alive 3
  • Fuzion Frenzy

    "A játékosok sose voltak ennél jobban elkényeztetve. A sportprogramok, az autóverseny szimulátorok, és az akciójátékok rajongói is fantasztikus élményekre számíthatnak. November 15-ét minden játékos az emlékezetébe vési majd." – mondta Ed Fries, a Microsoft Game Studios alelnöke.

    Az XBOX megjelenésének hetében az előbb felsorolt öt programon kívül más szoftvereket is kiadnak majd:

  • Madden NFL 2002
  • NASCAR Thunder 2002
  • Cel Damage
  • NHL Hitz 20-02
  • NASCAR Heat 2002
  • TransWorld Surf
  • Test Drive Off Road Wide Open
  • Mad Dash Racing
  • Shrek
  • 4x4 Evo 2
  • Dark Summit
  • Tony Hawk's Pro Skater 2x
  • AirForce Delta Storm

    "A programkínálat folyamatosan bővül majd. Az XBOX-ra olyan ismert cégek szoftverei jelennek meg, mint a Sega, a Capcom, a Namco, az Acclaim, az Interplay, a Take Two, az Ubi Soft Entertainment, a LucasArts, a Crave vagy a Sierra. Az XBOX megérkezett, s a játékprogramok csillaga pedig még sose ragyogott fényesebben." – mondta J Allard az Xbox platform vezető menedzsere.

    Az első hét után is folyamatos programáradatra számíthatnak a vásárlók, így a játékosok állandóan találnak majd új szoftvertermékeket a polcokon a konzolra.

    "Amikor 19 hónappal ezelőtt bejelentettük az XBOX-ot, megígértük a fejlesztőknek, hogy egy olyan erős alapot teremtünk a számukra, mely tökéletesen alkalmas arra, hogy felépítsék rá kreatív vízióikat, anélkül, hogy bármilyen falba, akadályba, vagy teljesítménybeli korlátba ütköznének. A nemsoká megjelenő XBOX programok mennyisége arra enged következtetni, hogy ígéretünket sikerült megtartanunk, a játékosok pedig fantasztikus élményekre számíthatnak!" – tette hozzá Allard.
  • Hozzászólások

    A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
    Bejelentkezéshez klikk ide
    (Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
    • GulaSoft #56
      Hehe, vettem egy ps2-őt, demó lemezem 2. program egy basic futtató, úgy indít, hogy ha van usb billentyűzeted, akkor azt ki is használná. Usb-n keresztül bármit ráköthetsz, most már csak a progikat kell hozzá kivárni, a wincsinek meg van a gépben hely, és 5-6 óra működés után semmi melegedést nem tapasztalta, de tény hogy már ebben is van egy kis ventillátor, és ugye ami elromolhat az el is romlik.
    • CSOCSO #54
      hülye vagy? nehogy odaadd valakinek!! jövöhéten megyek cserélünk 1-2 hétre!!
      intel gamestationbox?:)))))))))
      amugy meg ez nem hiszem el mind a ketten csabák vagyunk mind a ketten Gc-sek mind a ketten ugyan olyan hülyék:))))) no mindegy,nekem is volt amd-m és azóta nem szeretem!
    • CSOCSO #53
      bocs összekevertem a psx el mindegy azt tudom hogy akkor volt n64 em amikor megjelent!! de igy jön ki az a 5 öv....
    • steveh #52
      Én csak azt tudom,hogy volt ps-em mellete hasonló kategóriás PC m.Nagyon faszán eljátszogattam a Tekenel(nagyon az elején volt) a playen ,a pc n meg stratégia hegyek.Aztán valamikor akkor megjelentek a gyorsító kártyák(alá 3dfx).Nem kellet sokat várni a fejlesztésre és a PCm ugyanazt tudta vagy még töbet mint egy play1.Bár megtehetném,hogy tartsak most is play2 őt de minek amikor közel sem annyira sok oldalú mint a pc-m.
      Én megmondom a frankót nem tudom mit esztek a play2 őn.Élőben csak az ilyen bemutató darabokat láttam ,kiálítva meg, probálgattam is de......röviden és tömören szar.
      PL.Egy autós progiban ma már alap,hogy átlás az autó üvegén.Ennél meg láttam gyönyörű kék árnyalatokat.Leagább a környezet vissza tükröződhetne rajta.De nem ,hanem kék.
      Az Xboxot tuti fogják venni mert uj és olyan marketingje van a Microsoftnak,hogy azzal kevesen versenyezhetnek.De ma már az összes piac ugy müködik rendesen,hogy ha van méltó versenytárs is.
      Eddig volt nintendo,sega,sony,most lesz xbox is.Legyen az autó típusokból is van 1000 fajta mégis veszik mindegyiket.
    • GAMECUBE #51
      JA csocso ez azert ugyes dolog:))))vagy lehet azota gyujtott ra, es mar beleszamolta a lovet.
      CSocsokam Te se szoktal gamezokat cserelni?
      Hallod ha kolcsonadod 64 edet minden gameval, akkor kolcsonkapod a ps2omet. NA oks? Meg a konzolokat is. Jov heten meg kene jaccani. Vagy inkabb kirakok egy hirdetest, akinek van n64e, conkerral, meg banjo2ovel, az kap erte kolcsonbe ps2ot(persze az illeto cucca is kolcson lenne:)
      Mellesleg, a halo nem foh szart se reformalini, a Perfect dark2 na az fogja. Ez a halo telleg jo, de nem annyira. Mellesleg xboxot azert nem vezs majd senki, mert PC és akinek az van az azert nem vesz a konzolos meg azert nem, mert neki Konzol kell.

      Habla fannak meg uzenem , hogy INtelbuzi vagyok, mert az amd egy tre szar, amin ha nincs huto szénné ég.. meg eleve AMD milyen tre a neve is. Szal INTEL NINTENDO RULEZZZ
    • Ali #50
      Csocsó! Neked hogyan volt N64-ed 95-ben? 97-ben jelent meg itthon.
    • _HABLA_ #49
      Oh köszönöm! De ne csináld, látod most sírok.
      Bár a hozzászólásom számából látszik, hogy ezúttal tévedtem.
    • _HABLA_ #48
      Az AOE-t az Ensemble készítette az MS csak árulta a játékot bár azóta már megvették a céget. Egyébként nagyon faszán nyomja a dolgot az MS, épp most 7.-én volt AOE verseny Seattle-ben ahonnan 50e dollárt vitt haza egy Grunt nevű srác délkoreába (mégis hova máshova:))
    • CSOCSO #47
      egy ps2 90 egy gc 60 egy xbox 140 ezer lesz kb itthon!!! vegyél ennyiért egy akármilyen szerkezetet ami ugyan azt a grafikát fogja nyújtani...jah a ps2 dvd-s...a GC meg olcsó...
      ezen kívűl az xbox is dvd-s lesz elvileg!
      egy gamezugyan annyi mint pc-n 10-15 ezr ps2 re a chip 20 ezer és egy gamez 1-6 ezerig terjedhet!
      szoval mondjuk ugy hogy veszel egy GC-t és még 40 ért egy olyan gépet amin ugyanugy tudsz cd-t irni netán zenét hallgatn/szerkeszteni ,MS Office-zni ,zenét tölteni stb stb STB!!mint egy Gef 3 as p4-en amit megkapsz 200 ezerért!!jah és instalálgathatsz, driver problémáid is lesznek egyszer kétszer és ha majd szarakodni fog a géped akkor is majd én áthívóm a GC kölköt hozzám és eggyütt löjük a seggünket a Turok 4 ben ...Tehát olcsóbban jösz ki egy KOnzol+picigép-el mint egy nagy gép el ami most ugyan azt a grafot tudja mint a mostani nagy pc-k..söt többet!!!
      amugy meg egy konzol kb 4 évre szól!!!
      mig egy pc kb fél évre!!!
      de ha nem vagy pénzes és ebben biztos vagyok akkor vagy konzolt veszel vagy kivárod addig hogy az egykori uj csucs gép kijöjjön olcsobban..csak az akkor már elavult lesz..szal midnig épphogy friss géped lesz ami persze talán 2003-2004 ben sokkal szebb et tud majd a gép mint egy GC vagy ps2..csak addig a gépedre költesz évente 100 ezret min!!! kb ennyi az az idő amig egy uj cucc kijön olcsóbban... fél év mulva már olcsóbb lesz a gef 3 is és a p4 is csak addig majd jön a 128 megás nagy gef 3...
      amugy meg kérdezz meg pár Psx-est mennyire zavarják öket igy 2001 környékén a pixelhegyek a kis konzoljukon bizti elvannak velük még igy is..és 5 év alatt került nekik ugy 150 ezerbe ( gamezok..sok sok gamez)
      az én n64 em ( összeszámoltam) kb 200-220 ezerből jött ki ez 95 óta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
      szoval hogy mikor kinek mi ér meg azt hagyjuk amugy a nevelőapám..a volt nevelőapám kint él amcsiban és amióta siemrem sega megadrive-ja volt aztán snes majd n64 és kérdeztem mi a menő kint amcsiban..szonyga a ps2..és mé? mert rádugod a tv re és játszol!!!!
      nah szal enyi..csá
    • Ali #44
      A pc-re írta, hogy zajos.