Casti

Új Bluetooth fülhallgató-mikrofon

A Sony Ericsson bejelentette, hogy piacra dobta az Ericsson Bluetooth HBH-20 fülhallgató-mikrofont, a Bluetooth technológia új, tetszetős, akár ruházati kiegészítőként is hordható megoldását. Az elektronika egy hitelkártya felének megfelelő nagyságú szerkezetben helyezkedik el - a Bluetooth fülhallgató-mikrofon könnyedén a ruhára csíptethető és olyan természetesen hordható, akár egy nyaklánc vagy karóra. Az új készülék 2001 decemberének elején kerül piacra.


A Bluetooth HBH-20 fülhallgató-mikrofon remekül használja ki a vezeték nélküli technológia előnyeit, hiszen nincs szükség fizikai összeköttetésre a telefonnal, viszont megőrzi a hagyományos fülhallgató-mikrofon megszokott felépítését. Kialakítása lehetővé teszi, hogy akár egész nap viselhető legyen: a kicsiny Bluetooth egység a mikrofont is tartalmazó rövid vezetékkel kapcsolódik a különálló fülhallgatóhoz. A Bluetooth-készülék nyakba akasztva hordható vagy blúzra, ingre csíptethető; ráadásul cserélhető fedőlapja révén harmonizál napi ruházatunk stílusával is.

A Bluetooth fülhallgató-mikrofonnak nem csak az új formai kialakítása az egyetlen előnye. A készülék kis méretű gombjaival mind a bejövő, mind pedig a kimenő hívásokat kezelhetjük anélkül, hogy hozzáérnénk a telefonhoz. Támogatja a hangvezérelt híváskezdeményezést, és egyedülállóan új híváselutasító gombbal rendelkezik, tehát szükség esetén a készülék tulajdonosa közvetlenül a fülhallgató-mikrofonról utasíthatja el a hívást.


A Bluetooth termékek rádiókapcsolat segítségével kommunikálnak, ezáltal fölöslegessé téve a fizikai kábelkapcsolatot. Az Ericsson volt a Bluetooth szabvány elsődleges kezdeményezője és továbbra is a technológia vezető ereje.

Jellemzők:
 • Méret (Bluetooth készülék): 68 x 35 x 22 mm
 • Súly (összesen): 26 g
 • Súly (csak a Bluetooth készülék): 18 g
 • Beszélgetési idő: max. 4 óra
 • Készenléti idő: max. 60 óra
 • Színek: ezüst alap, ezüst és sötétkék fedőlap
 • Hozzászólások

  A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
  Bejelentkezéshez klikk ide
  (Regisztráció a fórum nyitóoldalán)