Csabi

Csúcskategóriás PC a Delltől

A Dell a Dimension 8200 asztali számítógépének kifejlesztése során elsősorban azon felhasználókra gondolt, akik nagy teljesítményt igénylő alkalmazásokat szeretnének futtatni a PC-jükön. Ennek megfelelően az új számítógép kiválóan alkalmazható a különböző multimédiás alkalmazásokhoz és videoszerkesztéshez. Ezeken kívül rendkívül hatékonyan használható a legújabb játékprogramokhoz is. Az új Dimension PC alapkonfigurációja is nagy teljesítményű működést biztosít. A Dell annak érdekében, hogy a felhasználók a jövőben könnyebben tudják bővíteni a számítógépüket egy olyan házat alkalmaz, amelybe egyszerűen és gyorsan belehelyezhetők a kiegészítő meghajtók és a különböző hardvereszközök.

A Dell Dimension 8200 minden tekintetben a legkorszerűbb és a legnagyobb teljesítményű hardverkomponenseket tartalmazza. Az Intel Pentium 4 processzorokra épül, amelyek közül a vásárló akár a 2 GHz-es frekvenciával működő változatot is megrendelheti. Az RDRAM memóriák maximális kapacitása elérheti a 2 GB-ot, míg a merevlemezkapacitás maximálisan 100 GB lehet. Természetesen a vásárló a legkülönbözőbb perifériális eszközök közül válogathat. Így vásárolhat CD-ROM, DVD-ROM, CD-RW és CD-RW/DVD meghajtókat is. A Dell az új számítógépére a Microsoft Windows Me operációs rendszert installálja.

A Dell Dimension 8200 számítógépek természetesen számos konfigurációban érhetők el, sőt a vásárló saját maga is összeállíthatja a számítógépét. Az új PC-k ára a különböző konfigurációktól függően 1199 és 2200 dollár között mozog. A legolcsóbb számítógép az 1,7 GHz-es Pentium 4 processzorra épül. Többek között 128 MB RDRAM memóriát, egy 20 GB-os merevlemezt, egy 32MB-os NVIDIA GeForce2 MX grafikus kártyát, egy 48-szoros CD-ROM meghajtót, egy SB Live Digital hangkártyát és egy 56 Kbit/másodperc sebességű modemet tartalmaz. Ehhez a konfigurációhoz egy 17 colos monitor is tartozik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!