Csabi

Új Logitech játékvezérlők

A Logitech, mint a piac egyik legkiemelkedőbb perifériális eszközöket gyártó cége a különböző játékvezérlők esetében is nagy népszerűségnek örvend. A cég a hírek szerint újabb négy, játékokhoz készülő perifériájának fejlesztését fejezte be, így várhatóan ezek bemutatására nemsokára sor kerül. A négy új eszköz között kettő PlayStation és PS2 kompatibilis, míg a másik kettő PC-khez csatlakoztatható.

Az új, Logitech Cordless Controller a PlayStation és a PS2 játékokhoz használható. Legérdekesebb jellemzője, hogy korszerű vezetéknélküli technológiákat is támogat. Az eszközhöz ugyanis egy 2,4 GHz-es frekvenciával működő vezérlő tartozik. A cég szerint a Cordless Controller körülbelül 50 órán keresztül működtethető elemcsere nélkül. Ez többek között annak is köszönhető, hogy a vezérlő különböző elemkímélő megoldásokkal is rendelkezik. Az új eszközön megtalálható gombok megfelelő mértékben érzékenyek és kényelmesen elérhetők.

Az új, Logitech Driving Force kormány a PlayStation 2-vel kompatibilis. A kettős rögzítőrendszernek köszönhetően egyszerűen és szorosan rögzíthető az asztalhoz. A kormányon többek között nyolc vezérlőgomb is segíti a különböző funkciók elérését. A cég szerint a gáz és fék pedálok ez eddigieknél valósághűbben használhatók.

A Logitech természetesen a PC tulajdonosokra is gondolt, amikor kifejlesztette az új játékvezérlőit. A WingMan Cordless RumblePad már a számítógépes játékokhoz használható. Ez a gamepad is a 2,4 GHz-es vezetéknélküli technológiákra épül. Viszont a rádióvevő ebben az esetben USB interfészen keresztül a PC-hez csatlakozik. Az új eszközben két, egymástól független rezgőmotor is megtalálható. A gamepaden 11 szabadon programozható gomb kapott helyet. Négy AAA típusú elemmel működik, amelyek 50 órás használatot tesznek lehetővé. A WingMan Cordless RumblePad ebben a hónapban kerül piacra, és 50 dollárba fog kerülni.

A Logitech a PC-s játékokhoz is elkészített egy új kormányt. A MOMO Force kormány valódi bőrborítást kapott. Hat szabadon programozható gombbal rendelkezik. A valósághűen működő pedálok nagy része alumíniumból készül. Tehát a cég az új kormányt kifejezetten úgy alakította ki, hogy az a lehető legstrapabíróbb legyen, ugyanakkor kényelmes használatot biztosítson.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!