SG.hu

Összecsukható széket készített játékosoknak a Logitech

A cég 300 dollárért árulja a versenyszimulátorokhoz szánt, használaton kívül összecsukható és kis helyen tárolható ülést.

A Logitech játékokkal foglalkozó részlege, a Logitech G összefogott a Playseat nevű játékszékgyártó céggel, hogy készítsenek egy divatos, összecsukható versenyszimulátoros széket, amelyet a szekrénybe lehet pakolni, ha nem használjuk. A 299 dolláros árával ez még mindig borsos ár az otthoni versenyzőknek, de jóval olcsóbb, mint a cégek legutóbbi kollaborációja.


A Playseat Challenge X - Logitech G Edition majdnem ugyanúgy néz ki, mint a 70 dollárral olcsóbb Playseat Challenge Black Actifit. A Logitech verzióhoz tartozik egy váltóállító tartó, ami a másikhoz verzióhoz opcionális extra, valamint egy dönthető pedáltartó, ami a normál Challenge-en nincs rajta. A Logitech verziónak van egy extra fogantyúja is, amellyel könnyen beállítható a pozíció. Kék-fekete színösszeállításban készül, és természetesen van rajta egy menő Logitech G logó. Támogatja a Logitech G versenykormányt és a Logitech G Driving Force Shiftert, és a piacon kapható bármely pedállal és váltóval működik.


Légáteresztő hálóval szerelik és az alján lévő rudak előre-hátra állíthatóak, hogy azok a lábunk hosszához igazodjanak, ezek tartják a pedálokat is. Az ülés hat pozícióval rendelkezik, amelyek segítségével úgy érezheti magát a játékos, mintha autóban ülne. Azoknak ajánlható, akik belehabarodtak a versenyszimulátorokba, de akiket más pilótaülések tömege vagy ára elriasztott. Az egész mindössze 13 kilót nyom és villámgyorsan elrakható. A gyártói adatok szerint maximálisan 210 centi magas, 160 kilós ember ülhet bele.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Szefmester #4
  Ha feltettem a kérdést akkor szerinted? :D

  Ok, az a rész nyitható...de ilyen mélyre még én is nehezen ülnék be a korom és a súlyom miatt. Pedig bőven beleférnék papíron.
 • Gabbbbbbbbbbbb #3
  Ők nyilván nem fognak ilyet vásárolni, ahogyan Tesco-gazdaságos forgószéket sem.
 • slpstream #2
  és videót megnézted? ;D ;D ;D
 • Szefmester #1
  Eddig szép és jó. De hogy ülsz bele? A kormány tartókonzolja gyakorlatilag egy csővé teszi a teljes lábrészt.
  Ki az a 2 méteres 150 kilós egyén aki könnyedén beleül ebbe?