Mikeyy

Memory Stick technológia az új Motorola processzorokban

A Motorola a Memory Stick technológia integrálását tervezi DragonBall processzorcsaládjába, így a sikeres, mobil adatkommunikációra koncentráló termékcsalád újabb kiegészítővel bővülhet.

Mivel a népszerű adattárolási formátummal történő kommunikációhoz szükséges áramköröket a chipbe integrálták, így a DragonBall jövőbeli vásárlói könnyedén tervezhetnek olyan eszközöket, amelyek teljes mértékben kihasználják a Memory Stick előnyeit. A Memory Stick nagyon kicsi, vékony, nagy adattárolási kapacitással rendelkező, hordozható tárolóeszköz, amit különféle digitális termékekhez lehet csatlakoztatni.

A hordozható elektromos eszközök piaca folyamatosan nő, és egyre több gyártó épít termékeibe az egész ipar által elfogadott csatlakozófelületeket. A Memory Stick periféria használtával a mérnökök olyan termékeket tervezhetnek, amelyek a számítógépek, kamerák, zenelejátszók, kéziszámítógépek, mobiltelefonok és más internetes eszközök kommunikációja során könnyedén és kényelmesen továbbítják, tárolják, menedzselik és használják az olyan digitális információkat, mint például digitális kép és zeneanyagok.

A DragonBall termékcsalád a Motorola DigitalDNA megoldása, amelyet kifejezetten az olyan fejlett információs eszközökre és üzenetküldő alkalmazásokra terveztek, mint például a népszerű Palm OS alapú kéziszámítógépek és a Motorola saját, kétirányú kommunikációra képes üzenetküldő eszközei. A Memory Stick felületet először a DragonBall család 2001 során bevezetésre kerülő új processzorjaiba fogják integrálni, beleértve a 68 K alapú, ARM magos DragonBall platformokat is.

A DragonBall processzorokból eddig több mint 25 millió darabot adtak el világszerte, és ezeket az olcsó, belépőszintű termékektől kezdve a legnagyobb teljesítményű, nagy tudású kommunikációs eszközökig mindenhol használják. 1995-ös megjelenése óta ez a termékcsalád a legsikeresebb a kéziszámítógépek piacán, hiszen a kéziszámítógépek 75 százalékában találkozhatunk vele.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!