Flow

GPS nyomkövető rendszer kezeli a segélyhívásokat

Az International Dispatch Center (nemzetközi segélyhívó központ) megvásárolja és alkalmazni fogja a Paradigm Advanced Technologies PowerLOC divíziója által kifejlesztett vezeték nélküli helymeghatározó rendszert, mely mobil eszközökről érkező segélyhívások és sürgősségi hívások menedzselésére készült, illetőleg oylan értékes készülékek nyomonkövetésére használható, mint pl. egy páncélszekrény, vagy egy drága építkezési berendezés. Az International Dispatch a webes felülettel rendelkező GPS technológiát elérhetővé kívánja tenni lakossági, kereskedelmi és állami központjai részére is, világszerte biztosítva a szolgáltatást.

A PowerLOC rendszer, mely közvetlenül kapcsolódhat bármely vezeték nélküli szolgáltató hálózatára, egy olyan vivőjel szintű technológiára épül, mely több tízezer mobil eszközt, (beleértve mobiltelefonokat, PDA készülékeket is) képes egyidőben nyomon követni anélkül, hogy a rajtuk futó szolgáltatásokat megzavarná.

A rendszer óriási előnye az architechtúra nyitottsága; szöveges üzeneteken alapuló kommunikáció mobiltelefon-felhasználóknak; közvetlen web-kapcsolat a webezésre alkalmas kliensek toptgráfiai és földrajzi helyzethez kapcsolódó információkkal történő ellátására. A megfigyelőszolgálat magába foglal orvosi, rendőrségi, tűzoltósági segélyhívási lehetőségeket, és egyéb vállalkozások által biztosított mobilitással kapcsolatos szolgáltatásokat, pl. autómentést is. A válaszcsatorna a felhasználó igényeihez alakítható - állítja az International Dispatch.

Eduardo Guendelman, a Paradigm elnöke és vezérigazgatója ígéretesnek látja az IDC-vel való együttműködést. "A Paradigm biztosítja a vezeték nélküli hálózat gerincét, a kliens-szerver alkalmazást, míg az International Dispatch Center a hívóközpont szolgáltatással és hatalmas ügyfélbázisával járul hozzá a közös sikerhez." Guendelman hozzátette, hogy a szolgáltatás gazdaságosabbá teszi a vállalkozásokat a gépjárművek webes követhetősége által, valamint a biztonságra is jótékony hatással lesz a teljeskörű információkkal szolgáló segélyhívó csatorna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!