Gyurkity Péter

Az Oppo telefonjára hasonlítana a Pixel Fold

A Google fejlesztése még alakulóban van, viszont a kialakítás elnyeri végleges formáját.

A napokban számoltunk be arról, hogy megjelenik a Honor hajlíthatója, korábban pedig arról írtunk, hogy a Pixel hasonló megoldása legkorábban 2022-ben jön, mivel házon belül némi késlekedés tapasztalható. A debütálás még mindig odébb van, most viszont új részletek derültek ki a telefonról.

Külsős forrás adott hírt az Android 12L, vagyis az operációs rendszer nagyobb kijelzőkre szánt változatának második bétájáról, valamint az abban felbukkanó érdekes információkról. Kiderül például, hogy ezen második bétában olyan illusztrációk bukkannak fel, amelyek már az állítólagos Pixel Fold kialakítását, annak használatát mutatják meg nekünk, ebből pedig rögtön egyértelművé válik, hogy a készülék a korábbi hírekkel ellentétben nem a Galaxy Z Fold 3 típusra hajaz, hanem inkább az Oppo Find N okostelefonra, amely tavaly decemberben jelent meg a piacon, a maga négyzetre emlékeztető méreteivel és erős hardverével.

Az illusztrációk azt mutatják meg nekünk, hogy a Google megoldása szintén könyvre emlékeztető módon nyílna ki, kihajtott állapotban pedig a képarány a Find N esetében látható 8,4:9-es adathoz állna közelebb, ami jó hír a felhasználóknak, hiszen ezzel vízszintes irányban több hely áll majd az alkalmazások rendelkezésére. A SIM-tálca érdekes módon a készülék alján helyezkedik el, tekintettel azonban arra, hogy ezek a képek csak a második bétában jelentek meg, a Google minden valószínűség szerint még a kialakításon dolgozik, vagyis ezen jellemzők az elkövetkező hónapokban még módosulhatnak. A kiszivárgott specifikáció alapján mindenesetre 12 GB memóriát kapnánk, mégpedig egy 256 vagy 512 GB-os tároló kíséretében, ahogy azt a Pixel 6 esetében is láttuk, kérdés viszont, hogy mennyiben tudják majd garantálni a megfelelő minőséget és az időtálló jelleget.

A cégnek meggyűlt a baja a fent említett típussal, nemrég le is állították a havi szoftveres frissítések sorozatát, ezt remélhetőleg most, januárban folytatják majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gabbbbbbbbbbbb #2
    Tiktok sosem volt innovatív, csak ez a formátum mostanában lett népszerű, ennyi. A sikert próbálják másolni, úgy igazából nincs szó ötletlopásról.
  • zola2000 #1
    Újabban a Google Kínából koppint? Először tiktok->YouTube shorts most meg ez...

    (Ennyit arról hogy "az ész és az innováció nem Kínában van" )
    Utoljára szerkesztette: zola2000, 2022.01.18. 01:14:26