Berta Sándor

Áttervezheti a MacBook Airt az Apple

Legalábbis erre utalnak a kiszivárgott információk.

Áprilisban ismertté vált, hogy készül az Apple M2 chipje, amely csak jövőre mutatkozik majd be. Akkor arról volt szó, hogy a friss típus minden bizonnyal a jövő évben esedékes MacBook Air központi egységeként lát majd napvilágot, valamikor a jövő év közepén.

Most Mark Gurman, a Bloomberg Apple ügyeiben tájékozott szerkesztője gyakorlatilag megerősítette ezt az információt, ugyanis azt írta, hogy novemberben már nem várható új termékeket bejelentő esemény, ehelyett jövőre jelenhet meg a MacBook Air teljesen áttervezett változata, amely az M2 chipre fog épülni.

Gurman kitért arra is, hogy az idén bemutatott MacBook Pro modellekkel sikerült kijavítani a korábbi verziók hibáit és ezáltal a gyártó visszatért a régi minőségéhez.

A szerkesztő szerint jövőre számítani lehet az AirPods Pro vezeték nélküli fülhallgató második generációs készülékeinek a megjelenésére. E termékeket várhatóan teljesen új dizájn jellemzi majd. S ebbe a sorba fog illeszkedni a MacBook Air áttervezése is, amely a legnagyobb dizájnújítás lesz a 2010-es második MacBook Air-generáció piacra dobása óta.

Emellett Gurman 2022-ben számított egy új iPhone SE, egy Apple Silicon chipes nagyobb iMac, egy új iMac mini és számos új iPad Pro modell bemutatására.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!