Berta Sándor

Két okosotthon-terméken dolgozik az Apple

Az Apple TV 4K már közel négy éve van jelen a piacon és egyelőre nem úgy tűnik, hogy a modellt a gyártó ki akarná vonni a kínálatából. Sőt, a most kiszivárgott információkból az derült ki, hogy a kaliforniai konszern inkább új kiegészítőkkel látná el az eszközt.

Mark Gurman, a Bloomberg jól értesültnek számító munkatársa írta meg, hogy az Apple két új terméket is fejleszt. Az egyik az Apple TV következő generációs készüléke lesz, amely integrált HomePod hangszórót, valamint videokonferenciákhoz és -chatbeszélgetésekhez használható FaceTime-kamerát fog tartalmazni. Másrészt a társaság egy integrált érintőképernyővel ellátott hangszórót is készít, amely hasonlít majd az Amazon Echo Show 10-re és az integrált kamera mellett egy motorizált karral is fel lesz szerelve, amelynek segítségével az eszköz kijelzője követheti a felhasználót.

Gurman hangsúlyozta, hogy a két termék fejlesztése még nagyon korai szakaszban van, ezért a terveket az Apple bármikor megváltoztathatja. A piacon azonban a vállalatnak minél gyorsabban olyan készülékekre van szükség, amelyek segítségével növelheti a piaci részesedését. Erre már csak azért is szüksége van, mert jelenleg a televíziós stream-piacon a részesedése kevesebb, mint 2 százalék, míg az okoshangszórók piacán kevesebb, mint 10 százalék.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!