Flow

A mobiltelefonok legcsillogóbb gyémántja

A Liverpool Egyetem két professzora a múlt évben publikált egy tanulmányt, miszerint a férfiak büszkén mutogatják mobiltelefonjukat, hogy szexuálisan imponáljanak a nőknek. Azóta változott a helyzet. A mobiltelefonok általános használati cikké váltak, áruk drasztikusan lezuhant, széles körben alkalmazzuk őket. Többé már nem státuszszimbólumok. Legalábbis legtöbbjük nem az!

Óriási ötlete támadt De Grisogono-nak, egy londoni ékszerésznek. Új csípő-ékszert, ezzel új divatot teremtett, mikor vastagon bevonta első mobiltelefonját gyémántokkal. Az üzlet azóta is jövedelmező, értesülések szerint egy híresség 90 millió dollárt fizetett gyémánttal tüzdelt telefonjáért.


"Ezek a telefonok valóban pompásak!" - mondja Al Molina, a Molina Fine Jewelers elnöke. Ő az egyike a három amerikai ékszerésznek, akik átvették De Grisogono termékeit. Gyakorlatilag bármilyen mobiltelefont át lehet alakítani, és többféle ékszerrel lehet díszíteni. Például Angliában az állatmotívumok a menők. De Grisogono fekete gyémántjairól híres. Molina azt jósolja, hogy ez a divatcikk kelendő lesz takarékos szüleikkel dacoló csinibabák körében, míg a bizsuval díszített modellek a tinédzserek kedvencei lesznek. Hát igen. Nem mindenki engedhet meg magának egy 20-50 ezer dolláros telefont.

Vajon ezek a darabok alkalmasak-e a hölgyek meghódítására ? "Én nem vettem még a feleségemnek, de őt már meghódítottam, szóval nem kell villognom" - viccelődik Molina.


Egy-két csecsebecse az említett ékszerésztől

Lehet, hogy tényleg nincs rá szükség, de a férfiak általában megteszik ami tőlük telik. A fent említett tanulmány egyik szerzője, Robin Dunbar említette egy hasonló témában írt későbbi munkájában, hogy a szerénység is egy járható útja a nők meghódításának.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • accord #4
    Az idióták. 90 millió dollár... Miért nem költi hasznos célokra, pl. az AIDS kutatás fejlesztésére (ld. Bill Gates, Yahoo, stb.)