Gyurkity Péter

Tinder: jönnek a videórandik

Ezzel reagálnak a vírushelyzetre és annak következményeire.

A Tinder, amely az egyik legnépszerűbb mobilos randiapp, nem túl gyakran szerepel lapunk hasábjain, viszont legutóbb arról számolhattunk be a cég kapcsán, hogy eladták a felhasználók adatait, amire ők úgy reagáltak, hogy mindezt a törvények betartása mellett, és kizárólag a platform működőképességének fenntartása érdekében teszik. Most új funkciókról jelentek meg részletek, amelyek egy része érdekesnek ígérkezik.

Először külsős források adták hírül, hogy hamarosan befutnak a videórandik, vagyis az élő, (egyelőre) kétszemélyes beszélgetések funkciója, amely eddig nem volt választható opció. Ezt nem sokkal később maga a vállalat, a Match Group, is megerősítette, az információ pedig a negyedéves jelentésükben is felbukkant, így a jelek szerint kiemelt funkcióról van szó, amely rövid időn belül megérkezhet. Mindez logikus lépésnek tűnik, tekintettel a jelenlegi helyzetre, hiszen a COVID-19 terjedése, valamint az ennek következtében meghozott intézkedések miatt a társadalom jó része amúgy is az online világba szorult vissza, ezzel pedig még inkább megugrott az internetes szolgáltatások súlya és jelentősége.

A pénzügyi jelentésben megjelenő információk szerint nem is kell nagyon sokáig várnunk a fontos újításra, ez ugyanis az illetékesek magyarázata szerint már a második, vagyis a jelenleg zajló negyedévben megjelenik, ezt követően tehát gyakorlatilag mindenki részt vehet majd az élő beszélgetésekben. Érdemes azonban ezzel kapcsolatban megjegyezni, hogy a Tinder hivatalos menetrendje számos egyéb újítást és kiegészítést tartalmaz, a vírus visszaszorulása esetén pedig viszonylag gyorsan változhatnak a prioritások, vagyis az is elképzelhető, hogy a videochat funkciója, annak implementálása némileg visszaesik majd a fontossági sorrendben – ehhez azonban az kellene, hogy a korlátozások nagy részét mindenhol feloldják, mégpedig az elkövetkező hetekben.

Amint a funkció elérhetővé válik, erről minden bizonnyal minden aktív felhasználó értesül majd, nyilván a telepített alkalmazáson keresztül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • M2 #6
  Gondold át egy picit a videóhívás folyamatát! Hátha akkor rájössz, hogy miért fontos újítás.

  Hint: mit kell megadni, hogy valamelyik videochat appban egymásra találjatok?
 • wraithLord #5
  Hát pedig én csak logikai kifogásolhatóságot említettem meg. :D Ez egy társkereső alkalmazás/oldal, nem randilebonyolító oldal. Persze virtuálisan egyszerű, "miért ne rakják bele azt is".
 • Palinko #4
  Senki nem mondta hogy most egetrengető innováció történt csak annyit hogy bevezetnek egy újítást. Nem az hogy nem tudják megoldani, még azokon az appokon is meg tudják oldani ahol csak 1 üzenet küldhető ingyen :D hanem miért ne lehetne benne ez a funkció?

  Az autódban az ablakot is le tudtad gurblival tekerni mégis alap az elektromos már a belépő szintű autókban is. A bankjegyeidet is tárolhatnád 1 bankjegy/pénztárca alapon mégis jobban örülsz ha egy pénztárcában van az összes bankjegyed sőt még a kártyáid is meg kép a családról, tudom is én. Itt is ez történik bevezetnek egy új funkciót, nem értem miért kell mindenre fújolni
 • Sydra #3
  Revolutionary feature! The future is now, old man.
  Utoljára szerkesztette: Sydra, 2020.05.07. 20:31:34
 • wraithLord #2
  Hát ez az, azt hittem, a Tinder csak valami párkereső oldal.
  Amíg nem volt a járvány, addig tinderes titkárnők egyeztették a randit, és tinderes taxik utaztatták el egymáshoz a két felet? Nem inkább kitalálták maguktól, hogy mikor és hogyan tudnak találkozni? Maguktól nem tudják ezt ugyanígy megcsinálni valamilyen videóhívásra képes app-pal? Tényleg nagyon fontos újítás. :D
 • gombabácsi #1
  a fiatalok olyan buták, hogy nem képesek egymást videóhívással elérni?