Gyurkity Péter

Bond-filmben debütál a csúcs-Nokia

Ezalatt azonban egy új középkategóriás telefon is befut.

A HMD Global kapcsán a terület iránt érdeklődők jól tudják, hogy hamarosan a finn cég is bemutatja saját 5G-telefonját, amely a csúcskategóriában debütálna. Ezt több középkategóriás típus kísérné, és bár a bemutatóra hamarosan sort kerítenek, ennél talán nagyobb hír, hogy a következő Bond-filmben is a gyártó fejlesztése jelenik majd meg.

A hivatalos bejelentésből megtudhatjuk, hogy a Nokia 8.2 (8.3) mellett a Nokia 7.2, valamint a hagyományos mobilként megjelent Nokia 3310 is felvillan majd a mozifilmben, bár azt még nem tudjuk pontosan, hogy Daniel Craig karaktere melyik telefont használja majd. Ez persze apró részlet, viszont mindenképpen érdekes, hogy a franchise (amely kikerült a Sony tulajdonából) már nem az Xperia-vonalat népszerűsíti majd, ehelyett pedig a Nokia-család tagjait láthatjuk majd viszont a filmben. Nekünk felhasználóknak persze az sem mellékes, hogy a cég március 19-én, saját rendezvényén rántja majd le a leplet új megoldásairól, ezt azonban megelőzte egy másfél perces reklám, amely március 8-án vált elérhetővé.

Eközben a cég illetékesei készülnek a középkategóriás frissítésre is, ennek keretében pedig (többek között) a Nokia 5.3 is bemutatkozik majd. Ez utóbbi készülék az első hírek alapján a Snapdragon 632 chipre épült volna, amely korábban a Moto G7 és G7 Plus típusokban is megtalálható volt, a HMD azonban ehelyett a Snapdragon 665 típust választotta ki, amelyhez 6,6 hüvelykes kijelző, vékony káva, esőcsepp formájú bevágás, valamint egy 8 megapixeles szelfikamera társul majd, míg a hátoldalon egy négyes modul kap helyet, a listán pedig emellett 3 vagy 4 GB RAM, 64 GB-os tároló, illetve egy kereken 4000 mAh-s akkumulátor is megtalálható lesz, az Android 10 kíséretében.

Ez utóbbi telefon fekete és kék színben jelenik meg, várhatóan március 19. után, Európában 169 eurós áron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!