Gyurkity Péter

Itt a Pixel 3 Lite specifikációja


Tavaly mutatkozott be a nagyközönség előtt a Pixel 3, amely már a Google harmadik generációját képviselte. Hónapok óta jelennek meg pletykák és értesülések a szerényebb változat várható megjelenéséről, most azonban már közel vagyunk ehhez, így szinte minden részletet megismerhetünk.

Egy ukrán illetőségű portál tette közzé (rövidebb videón) saját elemzését és előrejelzését, amelyben a specifikáció főbb pontjait sorolják most fel. Eszerint a Pixel 3 Lite, a kedvezőbb ár érdekében, műanyag külsőt kapott, ehhez pedig egy 5,56 hüvelykes kijelző, az 1080 x 2160 pixel felbontás, a 18:9-es képarány, az erősnek mondható Snapdragon 670 chip (amely már 10 nanométeren készül), valamint 4 GB memória és egy alapesetben 32 GB-os belső tároló csatlakozik. Az akkumulátor egy 2915 mAh-s példány, ami nem túl méretes, míg a szoftveres oldalon a megjelenés pillanatában az Android 9 Pie futna, vagyis az idén esedékes új generáció, az Android Q, még nem lenne itt megtalálható, legalábbis nem az első körben.


A tavaly piacra dobott eredeti telefonokkal ellentétben itt meghagyják a hagyományos jack-dugót, míg a képkészítés területén nem lesz óriási eltérés, hiszen a hátoldalon egy 12,2 megapixeles kamera kapott helyet, az előlapon pedig egy 8 megapixeles példány felel majd a megfelelő minőségű szelfikért. Ami a hivatalos megjelenést illeti, erre minden valószínűség szerint a tavasz folyamán, közvetlenül az idei Google I/O után kerítenének sort, ami egyben megmagyarázza, hogy miért a Pie verzió fut majd a telefonokon a debütálás idején. A hivatalos árakat még nem ismerjük, de az már biztosnak tűnik, hogy itt a Pixel 3 Lite XL is bemutatkozik majd.

Az új készülékekről mindenképpen beszámolunk, hiszen ezzel a Google végre nyithat a szélesebb tömegek felé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!