Gyurkity Péter

Három Xperia-telefon van érkezőben

Ezek a középkategóriában futnak be, megelőzve az erősebb párost.

A Sony Mobile várható újdonságai kapcsán legutóbb arról írtunk, hogy a cég kihajtható megoldása minden bizonnyal átlátszó kijelzővel jelenik majd meg, erről a változatról azonban egyelőre nem sok további részletet ismerünk. Most egyszerre 3 példány fut be, ezek pedig már a szükséges engedélyeket is megkapták.

A jelek szerint Oroszországban már jóváhagyták a 3 típus piacra dobását, így biztosak lehetünk abban, hogy a meglévő kínálatot az Xperia XA3, az XA3 Ultra, valamint az Xperia L3 bővíti majd ki néhány héten belül. A teljes hardveres specifikációt ugyan egyelőre a külső források sem tették még közzé, ám azt tudni lehet, hogy a támogatott képarány a 18:9 lesz, az ujjlenyomat-olvasót mindhárom megoldáson a kereten helyezik el, a szoftveres oldalon pedig már a megjelenés pillanatában az Android 9.0 Pie verzió fut majd, vagyis itt nem lesz gond a gyors frissítéssel. A pontos modellszám sorrendben I4113, I4213 és I4312, ez persze sokat nem árul el nekünk.

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján a hátoldalon iker-modult helyeznek majd el, vagyis a Sony Mobile is követi a divatot és igyekszik majd még jobb minőséget biztosítani a képkészítés területén. Nem véletlen, hogy ez a hír most jelent meg, hiszen ezzel többé-kevésbé illeszkednek a megszokott menetrendhez, vagyis a Sony valóban január elején, talán már a CES alatt bemutatja majd ezeket a telefonokat, bár a pontos kereskedelmi árakat és a megjelenési dátumokat még nem ismerjük. Az viszont valószínűnek tűnik, hogy ezt a 3 középkategóriás megoldást 2 csúcskategóriás modell, az Xperia XZ4 és XZ4 Compact követi majd a sorban.

Ezen bejelentésekről mi is beszámolunk majd, a pontos hardveres részletekkel és az egyelőre hiányzó információkkal egyetemben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!