Spencer

Új Logitech drótnélküli egerek

A Logitech bejelentette a következő generációs, vezeték nélküli eszközeit, amelyek az új Cordless Freedom termékcsaládhoz tartoznak.


Cordless Freedom
Az új eszközök mindegyike egy nagyon megbízható USB vagy PS2 portra csatlakoztatható vevőkészülékkel kerül forgalomba. A kommunikáció hatékonyságát tovább fokozza a Logitech továbbfejlesztett digitális rádió technológiája. Természetesen a cég most is odafigyelt a kényelmi szempontokra és a modern formatervezésre. A Logitech bejelentette a következő generációs, vezeték nélküli eszközeit, amelyek az új Cordless Freedom termékcsaládhoz tartoznak.


Freedom Pro
Az új Cordless Freedom család három fontosabb termékből áll, amelyek mindegyike tartalmaz egy drótnélküli billentyűzetet és egy egeret.A Logitech Cordless Freedom Pro-hoz tartozó billentyűzet a nagyon szép kialakítása mellett nagyon kényelmes is. Több multimédiás funkcióval rendelkezik, és alkalmazza a cég iTouch technológiáját. Emellett a vásárló a csomagban kap egy díjnyertes Cordless MouseMan Wheel egeret is. Ez a csomag körülbelül 100 dollárba kerül.

A Logitech Cordless Freedom Navigator egy hasonló felépítésű billentyűzetet tartalmaz, mint a Pro, hiszen ez is drótnélküli, multimédiás eszköznek számít. A Navigator változatban még a Cordless MouseMan(R) Wheel egér is megtalálható. A Navigator termék ára is megközelíti a 100 dollárt.


Freedom Navigator
A harmadik változat a Logitech(R) Cordless Freedom, amelyhez egy olyan billentyűzet tartozik, amelyen három speciális iTouch, internetes gombot is elhelyeztek. Ebben a csomagban a Cordless Wheel Mouse található meg. A Cordless Freedom ára 80 dollár. Az új termékeket elsősorban asztali számítógépekhez fejlesztették ki. Az infra perifériákhoz képest nagy előnyük, hogy a rádiós megoldásnak köszönhetően az eszközöknek nem kell "látniuk" a vevőkészüléket, amely az egeret és a billentyűzetet is képes egy időben kezelni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TheZsenyka #20
    A tököm fog elemet cserélgetni...