Homeboy

A paralimpia már sugározható a neten

Az idei Nyári Olimpiai Játékok alatt a weben történő sugárzás meg volt tiltva, ugyanis a televíziós jogdíjak tulajdonosa az amerikai NBC társaság nem akarta, hogy bármi is megzavarja az ő közvetítésüket.

Az eredmény? A sport rajongók már reggel olvashatták a végeredményeket a neten, majd azon az estén pedig megnézhették a megvágott, felvételről sugárzott képes beszámolókat. Egy New York-i cég a WeMedia a paralimpia ideje alatt élő stúdióbeszélgetéseket és beszámolókat közvetít előben az interneten. A játékok október 18-i kezdete óta a WeMedia három különféle programot kínál.

A követítések minőségéről elmondható, hogy egy 56KB-és vonalon élvezhető minőségben követhető a paralimipa. A megnyitó ünnepségre pédául több, mint 8,000 ember volt kíváncsi.

"Nagyon elégedettek vagyunk az eddigiekkel és meghaladta várakozásainkat is." -mondta Cary Fields a WeMedia alapítója. "92 országból jelentkeztek be hozzánk, ami azért is jelentős, mert ebből 88 országban egy fillért sem költöttünk reklámra." A WeMedia durván 20-25 millió dollárt fizetett a weboldal és a közvetítés megvalósításáért.

1999-ben a cég a fogyatékosok számára készült weboldallal jelent meg. Életviteli-, egészségügyi-, és üzleti információkat szolgáltatnaka a fogyatékosoknak és azok csaladjának, barátainak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!