Gyurkity Péter

Négy kamerával jön a Sony Xperia XZ3

Ezt pedig egy újabb középkategóriás megoldás előzött meg.

A Sony nemrég mutatta be új csúcskategóriás fejlesztését, januárban pedig egyszerre 2 mainstream telefonról rántották le a leplet. A jelek szerint nem hagy alább a lendület, most egy újabb középkategóriás példány bukkant fel, ezt pedig hamarosan követheti a friss zászlóshajó.

A most megjelent pletykák szerint a japán gyártó arra készül, hogy még az ősz előtt hivatalosan bemutassa az Xperia XZ3 típust, amely akár egyszerre 4 kamerát is felvonultathat. Egyes források arra utalnak, hogy ez már közvetlenül az IFA 2018 előtt debütálhat a nagyközönség előtt, bár a hardverről egyelőre nem sokat tudunk. Az meglehetősen valószínű, hogy a Snapdragon 845 chipre esik a választás, ehhez pedig 6 GB RAM és egy 64 GB-os belső tároló csatlakozna, a képkészítés területén azonban könnyen lehet, hogy mind az előlapon, mind pedig a hátlapon egy-egy iker-kamera bukkanna fel. Ezzel ők is követnék a divatot, a pontos részleteket azonban jó eséllyel csak a bemutató alatt ismerjük majd meg.

Eközben máris megjelent egy további változat, amely az Xperia XA2 Plus nevet kapta. Ennek megfelelően ez a készülék a januárban bemutatott párost egészíti ki, ugyanazon Snapdragon 630 chippel, 4 vagy 6 GB memóriával, egy 32 vagy 64 GB-os tárolóval, egy 3580 mAh-s akkumulátorral, valamint az Android 8.0 Oreo verzióval, ehhez viszont a 18:9-es képarányt biztosító 6 hüvelykes kijelző, az ennek köszönhetően kisebb fizikai méret, valamint műanyag helyett alumínium hátlap csatlakozik, míg a kamerák terén egy 8 és egy 23 megapixeles példány jelenik meg, itt tehát nincs szó iker-modul alkalmazásáról.

A megjelenés Európában augusztus folyamán esedékes, a hivatalos árat még nem árulták el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #1
    Kukazhatnak ezt a gagyi domboru hatlapot....