Spencer

Infók a 3dfx Voodoo5 6000 AGP-ről

Megjelentek a legújabb információk a 3dfx Voodoo5 6000 AGP grafikus gyorsítójáról. A leírást egy új, német számítástechnikai magazin, a PC Games Hardware tette közzé.

Az első és az egyik legfontosabb paramétere a jövőben megjelenő terméknek, hogy a frekvenciája 183MHz. A memóriával sem spórol a cég, ugyanis a hatékony működést 128MB SDRAM biztosítja. Ezek 5.5ns-os típusok, és a frekvenciájuk 183MHz. Továbbá alkalmazzák a 8x FSAA-t (Full-Scene Anti-Aliasing) is. Csak emlékeztetőül, hogy az előző 3dfx kártya, melynek neve Voodoo5 5500 még 166MHz-es memóriákat használt.


Sajnos arról egyelőre még nincsenek hírek, hogy a cég mikor fogja elkezdeni a Voodoo5 6000 AGP forgalmazását, annak ellenére, hogy a 3dfx már régóta ígérgeti a szállítás elkezdését. A kését valószínűleg az okozza, hogy nem tudták eldönteni, hogy az új termék mekkora frekvencián dolgozzon. Most úgy tűnik, a cégnek sikerült kidolgoznia a gyártási technológiát, és a frekvenciák körüli problémák is megoldódtak. Ezért remélhetőleg a közeljövőben már kaphatók lesznek az új kártyák.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!