Berta Sándor

Két új iPad-modellen dolgozik az Apple

Ez derült ki két dokumentumból, amelyeket a konszern egy testülethez nyújtott be.

Az Apple az Eurázsiai Gazdasági Bizottsághoz (EEC) adta be az iratokat, amelyek a Consomac nevű francia oldal birtokába kerültek. Az anyagokban a két új készüléket A1893 és A1954 számozással jelölték, s mindkettő operációs rendszerének az iOS 11-et tüntették fel. A leírások ugyanakkor nem tartalmaztak konkrét műszaki adatokat, így nem lehet semmit tudni a képernyő méretéről és felbontásáról, miként a beépített memória mennyiségéről sem.

A 9to5Mac rámutatott arra, hogy az Apple által korábban a testülethez benyújtott dokumentumok mindig megbízható forrásoknak bizonyultak egy-egy új termék bemutatásával kapcsolatban. A MacRumors azt gyanítja, hogy a két modellszám egy aktualizált 9,7 hüvelykes iPad és egy új iPad Mini készüléket takar. Az Apple minden bizonnyal új processzorokkal látja el az eszközöket, de a dizájnon aligha változtat. Ugyanakkor az sem zárható ki, hogy az Apple végül egy iPad Pro modellt mutat majd be.

Az EEC-hez benyújtott iratok alapján valószínűsíthető, hogy a vállalat tartja magát a tavalyi esztendő ütemtervéhez - és a 2017-es hivatalos bejelentéshez hasonlóan – idén is márciusban fogja bemutatni az új iPad készülékeket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!