Gyurkity Péter

Jön a Razer okostelefonja

November első napján mutatkozik be a cég saját megoldása.

Az elmúlt hónapokban egyre gyakrabban jelentek meg különböző értesülések a Razer állítólagos saját okostelefonjának várható bemutatkozásáról, a hivatalos oldalon megjelent teaser pedig mintha ezen pletykákat támasztaná most alá. Nem kell már sokat várni, a fontos eseményre már november elején sort kerítenek.

A cég saját internetes oldalán mindössze annyit jelent meg, hogy november első napján jön a bemutató, amelynek során nagy durranásra számíthatunk. Egészen pontosan úgy fogalmaznak, hogy minden eddiginél nagyobb jelentőségű lesz az új fejlesztés nagyközönség előtti bemutatása, bár a részletekről egyelőre hallgatnak. Mindenesetre nem lenne túl nagy meglepetés a saját okostelefon piacra dobása, hiszen a Nextbit év elején végrehajtott felvásárlása óta már közvetlen módon is jelen vannak ezen a területen.

A friss Twitter-bejegyzés is ugyanazon képet mutatja meg nekünk, így egyelőre felesleges a további találgatás. Arra azonban joggal számíthatunk, hogy kifejezetten a megjelenítés és a hangzás minőségére, valamint a kellő teljesítményre fókuszálnak majd, hiszen elsősorban ezek révén hódíthatják meg a fanatikus játékosok táborát, a Nextbit annak idején Robin néven piacra dobott okostelefonjából pedig nagy valószínűséggel átemelik a kisebb, kevésbé használt appok automatikus felhőbe való elmentésének (tárolásának) funkcióját, amely kényelmes helymegtakarítást biztosít majd a felhasználóknak.

Ahogy említettük, november hónapját a bemutatóval indítják, addig remélhetőleg néhány további részlet is megjelenik a világhálón.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #3
    "Egészen pontosan úgy fogalmaznak, hogy minden eddiginél nagyobb jelentőségű lesz az új fejlesztés nagyközönség előtti bemutatása..."

    Feltalálták a 17 millió színű pulzáló "gémer" világítást?
  • PeeTeR #2
    zujjaidat te buta
  • darkSectorxxx #1
    Csak mi a szart futtassak rajta?