Mortimer

Új Philips hangkártyák

A Philips ma három új hangkártyát mutatott be. Ezek a Rhythmic Edge (3D stereo), a Seismic Edge (surround), és az Acoustic Edge modellek.

Utóbbi PCI porton keresztül csatlakozik a számítógéphez, és 5.1 csatornás lejátszást tesz lehetővé. Ideálisan lehet használni a játékokhoz, de a zenehallgatáshoz vagy filmnézéshez is kiváló. Csodálatosan alkalmazható például a házimozikhoz is. Az Acoustic Edge hangkártya az SAA7785 PCI audiochipre épül, amely lehetővé teszi a valósághű hangok előállítását megfelelő hardveres gyorsítás mellett. Természetesen a processzor terheltsége ezzel nagy mértékben csökkenthető.

A Rhythmic Edge és a Seismic Edge hangkártyák az SAA7780 PCI audiochipre épülnek. Az előbbi kártyához 2, 3 vagy 4 speaker csatlakoztatható, míg az utóbbi egy hagyományos sztereo hangkártyának mondható.

Mindhárom új hangkártya nagyon széles 3D API támogatást biztosít és kompatibilisek többek között a következőkkel: DS3D, EAX 2.0/I3D Level 2 (Acoustic Edge), EAX 1.0 (Seismic Edge és a Rhythmic Edge) és a A3D 1.0. A Philips a Rhythmic Edge és a Seismic Edge hangkártyákat várhatóan szeptembertől kezdi el szállítani 49.99 dolláros áron. Míg az Acoustic Edge novembertől lesz elérhető, és 99.99 dollárba fog kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!