Berta Sándor

Már kapható az új Google Glass

Az új szemüvegváltozat egy spanyol internetes kereskedőnél tűnt fel.

Július végén vált ismertté, hogy üzleti verzióban tért vissza a Google Glass. Az Alphabet két éven át dolgozott a szemüveg új változatának (Enterprise Edition) a megalkotásán. A kifejezetten céges felhasználásra készített kiegészítő elsődleges alkalmazási területei a különböző gyártóüzemek és az egészségügyi szektor lehetnek. Az eszköz ára akkor még nem derült ki, most viszont igen. A Streye nevű spanyol kereskedőcég online boltjában ugyanis 1550 eurótól bárki megrendelheti a terméket, de drágább szettben már 2500 euró az ára.

Az olcsóbb csomag a Google Glass Enterprise Edition mellett tartalmazza a Streye Lite szoftvercsomagot, amelynek része a Streye Lite alkalmazás, egy Streye felhasználói fiók, 1 éves terméktámogatás és a Streye Platform hozzáférés, valamint 2 gigabájtos fájltárolási lehetőség. A szemüveghez már van fotó/videó alkalmazás, felhőkörnyezeti tárolórendszer, PDF- és fájlolvasó, valamint a Streye Live, amellyel élőben lehet streamelni a felvételeket a YouTube oldalára.

A drágább csomag tartalmazza ezeken felül a Streye Suite szoftvercsomagot, további négy Streye felhasználói fiókot, a fájlok tárolására 5 gigabájtos tárhely van, míg az elérhető programok között található a Streye Enterprise, a Streye Checkr, a Streye Alert és a Streye Live Pro, amelyek segítségével akár videokommunikáció is megvalósítható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • levy668 #1
    Oké... szóval a melós nem átordít a másik üzemrészbe, hogy:-Józsi ba***g elvitted a tokmánykulcsot, hozzad vissza! Hanem, letölti a 2 gb-s tárhelyről a tokmánykulcs stilizált 3d-s képét, és csatolja egy nagy prioritású üzenetbe, ami majd villog Józsi szeme előtt alatta a tokmánykulcs 3d modellje pörög.....És mindezt 1500 Eur-tól... hát a hülyének is megéri :)