Gyurkity Péter

Képen látható a Google Pixel 2

Ezt pedig egy nagyobb változat kíséri majd, amikor megjelenik az idei generáció.

A Google kapcsán az új Pixel okostelefonok várható megjelenéséről, illetve a készülékek egyes hardveres részleteiről olvashattunk az utóbbi hetekben, most azonban egy kép is megjelent, amelyen már az alapváltozat látható. A bemutató még odébb van, de több fontos információt is megismerhetünk.

A Venture Beat oldalán bukkant fel a felvétel, amelyből arra következtethetünk, hogy az alapváltozat nem kifejezetten vékony előlapi kerettel fut majd be. Itt egy iker-hangszórót láthatunk, amely nem túl meglepő, tekintettel arra, hogy ezt a típust állítólag a HTC gyártja majd le, míg a valamivel nagyobb Pixel XL 2 már az LG jóvoltából jelenne meg a piacon. A hátoldali iker-kamera mindkét példányról hiányozna, a Google tehát a jelek szerint nem követi a mostani divatot, a nagyobb példány előlapi keretéből azonban már lefaragnának, amire többek között a fizikai méret miatt lesz szükség.


A Pixel 2 várhatóan egy kereken 5 hüvelykes kijelzőt kap, amelyhez a Snapdragon 836 chip, valamint legalább 4 GB memória társulna. A Pixel XL 2 ehhez képest a már említett vékony előlapi kerettel, valamint egy 6 hüvelykes érintőképernyővel jelenne meg, a külső források szerint pedig mindkét változat esetében le kellene mondanunk a hagyományos 3,5 mm-es jack-dugóról. A szoftveres oldalon már a megjelenés pillanatában az Android O 8.0 futna, a Google nyilván igyekszik majd a lehető legtisztább és legfrissebb élményt nyújtani a felhasználóknak, de a többi hardveres részletre még várnunk kell.

A bemutatóra valószínűleg október vagy november folyamán kerítenek sort, addig a Samsung és az Apple új megoldásait is megismerjük majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!