Berta Sándor

Még nem fogad el beszéd­parancsokat a Bixby

A Samsung Galaxy S8 kiemelt eleme a digitális asszisztens, azonban legfontosabb része, a beszédvezérlés csak a tavasz folyamán lesz elérhető.

A dél-koreai konszern megerősítette, hogy a Bixby eleinte semmilyen beszédparancsot nem tud majd végrehajtani, így nem lehet ilyen módon alkalmazásokat elindítani, beszélgetéseket kezdeményezni vagy fogadni, illetve rövid szöveges üzeneteket küldeni. A Bixby olyan kulcsfontosságú funkciói, mint a Vision, a Home és a Reminder a Samsung Galaxy S8 forgalmazásának kezdetétől, április 21-től lesznek elérhetők, míg a Bixby Voice funkciót az Amerikai Egyesült Államokban a tavasztól lehet majd használni. A The Wall Street Journal azt írta, hogy a funkciót a Samsung májusig fogja hozzáférhetővé tenni.

A Bixby egy a mesterséges intelligenciára, valamint a gépi tanulásra épülő digitális asszisztens. A dél-koreai gyártó szerint a Bixby megoldhatja az egyre komplexebb interfészek problémáját, a cég azt március végén mutatta be. A Bixby a felhasználók korábbi és aktuális tevékenységét figyelembe véve igyekszik majd kiszolgálni a kérelmeiket, amennyiben megnyomják az erre szolgáló gombot. A platform szóbeli (és talán szöveges) utasításokon keresztül lesz irányítható, és további részleteket kérhet, amennyiben nem áll rendelkezésére elegendő információ. A Samsung számára a Bixby jelképezi a szoftverek és a szolgáltatások felé fordulást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!