SG.hu

Számítógépért fizetett, téglákat kapott

A hajdúnánási rendőrök elfogták a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint olyan dolgokat árult az interneten, amikkel nem rendelkezett.

Egy 18 éves nő tett feljelentést a Polgári Rendőrőrsön január 23-án perckor arról, hogy egy közösségi oldalon található zárt csoportban nőnek adta ki magát egy férfi és álnéven regisztrált felhasználóként egy pár női sportcipőt hirdetett eladásra. A hirdető megállapodott a cipő megvásárlásáról a sértettel, aki a vételárat átutalta a megadott bankszámlaszámra, azonban a terméket nem kapta meg. A nyomozók széleskörű adatgyűjtést végeztek és azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Cs. Zsolt Attilát, akit otthonában 2017. február 20-án elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra.


A rendőrök a 21 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták és megállapították, hogy 2016. november és 2017. január között további legalább négy hasonló bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható megalapozottan. A nyomozás adatai szerint az egyik esetben számítógépet árult álnéven és miután a vevő átutalta számára a pénzt, a hajdúnánási lakos egy dobozban téglákat küldött neki. A férfit kihallgatását követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Cs. Zsolt Attila ellen csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • TBWarrior #7
  Irány a Közel-Kelet, ott kiélheted és terjesztheted a barbarizmust.
 • syn7h37ic #6
  Igen, működik olyan oldalakon, ahol eleve van visszajelzés pl. a lapcsaládon belül a PH apró oldalon. Vakera és egyéb hasonló oldalakon eleve kizárom, ha csak előreutalással akar valaki eladni valamit. Nem érdekel, hogy a futár mennyi pluszt számít fel, az a pár százas nem fog földhöz vágni. Csak mindig lesznek jóhiszemű balekok, és aljas csalók.
 • barret #5
  Régi elavult módszer a kézlevágás...Most internetet kapnak a lopásért igaz,egy elszigetelt helyen:)
 • Tinman #4
  Fúúú igen, tényleg nagyon megérdemli aki akart egy jó árú sportcipőt és átverte ez a féreg.
  Jó érzés most neked ez a kárörvendés? -.-

  Elárulom neked, hogy értelmes emberek között az előreutalás egy üzlet során, olyan természetes kereskedelmi lépés, mint 2 kiló kenyeret venni a péknél. Nem kell a postát gazdagítani felesleges és drága szolgáltatásokkal. Szerencsére a férgek hamar kihullanak és lehet üzletelni a normális emberekkel, mert rengeteg ilyen van.
  Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.22. 19:31:28
 • Tinman #3
  Remélem hamar kiengedik... előtte levágják csuklóból a bal kezét és mehet vissza a világba. Komoly gond, hogy a társadalom ezt nem fogadja el büntetésként. Pedig sokkal egyszerűbb lenni, mint az adófizetői pénzünkön hizlalni a fogdában. Meglepne, ha levágott kézzel újra lopna... bár van még egy keze utána mehetne az is. DRASZTIKUSAN visszaesnének a vagyon elleni bűncselekmények!
 • Jawarider #2
  Megérte.....
 • alma2 #1
  Meg is erdemlik ezek az emberek amiket megkaptak, vagy epp nem, par tegla mindig jol jon a haznal :)