Gyurkity Péter

Képeken látható az LG G6

A telefon pedig két változatban jöhet, némileg magasabb áron.

Az elmúlt napokban számos hír megjelent a hamarosan hivatalosan is bemutatkozó G6 részleteivel kapcsolatban, így bőven van miből válogatni. A hardveres specifikáció egyes részletei mellett immár képeket is megtekinthetünk, ezeken a prototípus mellett a végleges változat is feltűnik.

Elsőként a prototípusról készült felvételek szivárogtak ki, ezeken még kábelek lógnak ki a készülékből, a hátlap pedig műanyagból készült. Nem sokkal később felbukkant azonban az állítólag már a végleges példányt ábrázoló fotó, amelyen immár üveg hátlapot, valamint több egyéb jellemzőt figyelhetünk meg, jóval tisztább minőségben. A hátoldali iker-kamera, valamint az itt elhelyezett ujjlenyomat-olvasó nem jelentett meglepetést, azt azonban szintén megtudtuk, hogy lemondanak a G5 cserélhető akkumulátoráról, valamint a részben moduláris felépítésről.


A korábbi pletykák révén már sejthető volt, hogy egy 5,7 hüvelykes kijelző mellett döntöttek, amely az 1440 x 2880 pixel felbontást támogatná. Ezt később megerősítette az LG bejelentése, miszerint valóban a 2.1 Univisium képarány mellett teszik le voksukat, a cég azonban több márkanevet is levédett, ennek alapján pedig többen arra számítanak, hogy legalább két eltérő példány jelenik meg a piacon. Az említett kijelző mellett a Snapdragon 821 chip szerepelne még a listán, míg a Compact verzió kisebb kivitelben futna be, a Lite változat pedig maradna a meglehetősen nagy panel mellett, ám ehhez kisebb felbontást társítana.

A további hírekben az IP68 minősítés támogatásáról számolnak be, a cég számára hazai példányokon az MST-fizetéseket is kezelnék, az induló ár pedig 770 dollár körül lenne. A hivatalos bemutató az MWC alatt esedékes, ez már csak három hétre van tőlünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Inquisitor #2
    26-án kiderül, viszont pedzegetik , hogy a Xiaomi Mi Mix vonalán tovább menve ennek még annyira sem lesz kerete. Ami viszont ugye sokak szerint gáz, mert vékony keretnél is előfordul, hogy rosszkor rossz helyen érzékeli a kezünket a telefon. Viszont most ez a menő.
  • lycidas #1
    Mármint 2:1 képarány (vagy 18:9)