Gyurkity Péter

Az MWC-n jöhet a LeEco csúcstelefonja

Ez azonban érdekes specifikációval futhat be, amely nem minden szempontból egyértelmű.

A LeEco, pontosabban a LeTV kapcsán mostanában leginkább az anyagi gondokról szólnak a hírek, a gyártó azonban igyekszik folyamatosan frissíteni és kiegészíteni kínálatát, hogy ezzel is fenntartsa az érdeklődés szintjét. Most egy újabb példány részleteit ismerhetjük meg, amely érdekes képet vázol fel.

A GFXBench adatbázisában bukkant fel az új jövevény, amely a LeTV LeEco X10 (X85x) névre hallgat. Ez egy kifejezetten csúcskategóriás megoldásként futhat be, a kép azonban nem ennyire egyértelmű, hiszen például a processzor feladatait a Snapdragon 820 chip látná el, miközben a jelenleg is kapható Le Pro 3 már a 821-es típusra támaszkodik. A szoftveres oldalon az Android 6.0.1 Marshmallow szerepel, innen tehát hiányzik a legújabb, Nougat névre keresztelt verzió, ám a képkészítés terén már tisztább a helyzet, hiszen itt két iker-kamera szerepel a listában. A hátoldalon például két 12 megapixeles példány, az előlapon pedig két 16 megapixeles változat szerepel, ami persze lehet elírás eredménye, de nincs kizárva, hogy a cég itt robbantana nagyot.

Valószínűnek tűnik, hogy egyszerre két, némileg eltérő telefont dobnak majd piacra, mivel a felsorolásban 4 és 6 GB memória is szerepel, ezekhez pedig egy 32, illetve egy 64 GB-os belső tároló csatlakozik. A kijelző mérete 5,5 hüvelyk, a támogatott felbontás 1440p, ezzel tehát a manapság oly népszerű megoldást követik, ám azt még nem tudjuk, hogy mindezt egy mekkora akkumulátor szolgálná ki, és hogy milyen gyorstöltési technológiát támogatnának. Tekintettel arra, hogy az említett Le Pro 3 már az USA-ban is megjelent, a nemzetközi debütálás nincs kizárva, erről azonban még nem jelent meg hivatalos információ.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!