Gyurkity Péter

Áprilisban jön a Galaxy S8

A telefon azonban szűk körben már az MWC alatt látható lesz.

A Galaxy S8 kapcsán számos eltérő hír látott már napvilágot, legutóbb például arról írtunk, hogy az LG egy korai rajttal előzné meg riválisát, amely ezúttal (érthető módon) igyekszik biztosra menni, hiszen szeretné elkerülni az újabb fiaskót. Most további részletek bukkantak fel, amelyek alátámasztani látszanak az előzetes jelentéseket.

A korábban szintén rengeteg értesülést a nagyvilággal megosztó @Ricciolo1 Twitter-hírfolyamában értesülünk arról, hogy az S8 valóban jelen lesz a februárban esedékes MWC-n, itt azonban csak egy meglehetősen szűk kör veheti majd szemügyre a fejlesztést, ahogy az a CES alatt a BlackBerry Mercury kódnéven futó készüléke esetében is történt. A hivatalos bemutató csak március 29-én esedékes, a piaci megjelenés pedig majd ezt követően, egészen pontosan április 24. és 30. között valósulna meg. Mi több, azt is megtudjuk, hogy a kereskedelmi ár 849 dollárról indul, bár természetesen jelen pillanatban egyik részletre sem vehetünk mérget.

Ami a hardvert illeti, itt a várakozások szerint egy 5,7 hüvelykes, mindkét szélén meghajlított Super AMOLED érintőképernyő vezetné fel a listát, mégpedig az 1440p felbontás társaságában. Ehhez a Gorilla Glass 5 felület, a nyolcmagos Snapdragon 835 chip, az Adreno 540 grafikus vezérlő, egy 12 megapixeles hátoldali kamera, annak 8 megapixeles előlapi társa, valamint egy, a kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó csatlakozna, vékony előlapi kerettel. Arra is látnak esélyt, hogy egy még nagyobb, 6,2 hüvelykes kivitelben megjelenő Galaxy S8 Plus is felbukkan majd, ezt azonban még szintén nem erősítették meg.

A pontos fizikai méretről is megjelent egy hír, eszerint ez állítólag 140,14 x 72,2 x 7,3 mm, illetve 152,38 x 78,51 x 7,94 mm lenne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!