Gyurkity Péter

Galaxy S8: kizárt a korai megjelenés

A cég nem akarja siettetni a debütálást, igyekeznek megelőzni az újabb hibákat.

Alig két hete írtunk arról, hogy a Samsung egyes források szerint még az év vége előtt piacra dobná soron következő zászlóshajóját, ezzel szeretnék ugyanis helyreállítani a cég megtépázott renoméját. Ezt most a vállalat egyik vezetője cáfolta, vagyis az S8 csak jövőre mutatkozhat be a nagyközönség előtt.

A témával korábban többször foglalkozott a dél-koreai ET News, ezért nem túl meglepő, hogy ők szolgáltatják a legfrissebb fejleményeket, ezúttal egy cégvezető kijelentéseire hivatkozva. Ebből megtudhatjuk, hogy a Samsungnak esze ágában sincs erőltetni egy korai megjelenést, a hangsúly ugyanis most az újabb hibák elkerülésén van, tehát a Galaxy S8 már biztosan nem jelenik meg az év vége előtt. A legvalószínűbb forgatókönyvnek a februári MWC alatt történő hivatalos bemutató, majd ezt követően egy márciusi megjelenés tűnik, a telefon azonban ezúttal is a dél-koreai piacon jelenne meg először, ezt követné némi fáziskéséssel a többi régió.

A korai debütálást egy másik beszámoló is cáfolni látszik. A Wall Street Journal cikkében saját forrásra támaszkodva arról írnak, hogy a Galaxy Note 7 kudarca mintegy 2 héttel visszavetette az S8 fejlesztési fázisát, tehát a korai megjelenés helyett inkább arról van szó, hogy ezt a kisebb késedelmet kell majd valahogy ledolgozniuk – és akkor még nem számoltunk az esetleges újabb gondokkal, amelyek tovább hátráltathatják a debütálást. A cég egyébként annyit elárult ezzel kapcsolatban, hogy már a Note 7 megjelenése előtt is teljesen külön kezelték a két telefon piacra dobásának kérdését, a köztük lévő „szünetet” soha nem szándékoztak csökkenteni.

A februári MWC alatt tehát mindenképpen lesz miről beszámolni, itt nyilván az egyéb gyártók is készülnek majd az újabb fordulóra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #6
    Nem válaszoltál a kérdésre.
  • Krisztiam #5
    mert te hány éves vagy? úgy látom nem érted a viccet..
  • M2 #4
    Tuti nem. Sőt, ha most olyan céget keresel, aki nagyon odafigyel az aksira, akkor az a Samsung lesz.
  • Etinger #3
    Sajnos ez kortól független... és tudod ha 1 milliárd Samsungból gyulladt volna ki 1 db, akkor is ez menne. Mert hiába a 0.01%...
  • Tetsuo #2
    Te hány éves vagy?
  • Krisztiam #1
    majd lehet ez is robbanós telefon lesz :D