Gyurkity Péter

Kiszivárgott a Samsung Galaxy C7 Pro

A képek és a specifikáció alapján egy középkategóriás megoldás jön.

A Samsung az utóbbi hónapokban is folytatta eddig követett stratégiáját, amelynek keretében számos, egymástól alig eltérő készüléket ismerhetünk meg. Ezúttal a Galaxy C7 Pro szivárgott ki idő előtt, a képek és a hardveres lista alapján pedig már csaknem minden részletet ismerünk.

Az értesülés szerint a Galaxy C7 Pro egy kifejezetten méretes, egészen pontosan 5,7 hüvelykes kijelzővel jelenik majd meg, ehhez pedig az 1080p felbontás társul – tehát itt nem a sokszor látott 720p kapna helyet. A teljesítményért a Qualcomm Snapdragon 625 chip lenne a felelős, amely 4 GB memóriára, valamint egy 3300 mAh-s akkumulátorra támaszkodna. Mivel ezek jó részét már az eredeti C7 esetében is láthattuk, nagy eltérést ezúttal sem tapasztalunk, bár a fentiekből is gyorsan kiderül, hogy még nem a teljes specifikáció bukkant fel a világhálón.


A külső viszont – az eddig megjelent fotók alapján – jóval nagyobb visszhangot váltott ki, mivel ez többek szerint még a C7-hez képest is bizonyos mértékű visszalépést jelent. A külalak a maga letisztult vonalaival már szinte semmiben sem hajaz a Galaxy S7 kivitelezésére, ehelyett mintha az S5 szolgált volna mintául, bár erről nyilván nem tudunk biztosat, hiszen a szintén külső forrástól származó felvételek nem feltétlenül adják vissza a valóságot. A kamera jól látható módon módosulni fog, a szoftveres oldalon pedig az Android 6.0.1 Marshmallow fut majd a megjelenés pillanatában.

A debütálásra minden bizonnyal Kínában kerül majd sor, az ár odaát 405 dollárnak felelne meg, ami nem tűnik túl kedvezőnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • schultz6354 #2
    ''A képek és a specifikáció alapján egy középkategóriás megoldás jön. ''
    Ha ez kozepkategorias akkor hogy van az hogy az apple meg felsokategorias?????
    csak azert mert almas?