Gyurkity Péter

Két telefonnal készül az MWC-re a Sony

Két eltérő modell bukkant fel a világhálón, bár a részleteket még homály fedi.

A Sony Mobile által idén piacra dobott Xperia X család nem váltott ki hatalmas érdeklődést a felhasználók részéről, ez azonban a jelek szerint nem vette el a gyártó kedvét, ezért a februárban esedékes MWC alatt újabb két példányt ismerhetünk majd meg. Egy orosz portálon bukkant fel a korai hír, miszerint a Sony két új telefonnal készül, ami azért nem meglepő, mert az erre utaló adatok a Eurasian Economic Commision lapján jelentek meg. Itt egészen pontosan két különböző modellszámot látunk, amely arra utal, hogy a két jövevény pontos típusjelzése sorrendben G3112 és G3121 lesz. Mindez megfelel az eddig követett hagyománynak, hiszen a Sony tavaly az „E” betűvel jelzett készülékeket mutatta be, az idei MWC alatt pedig az „F” jelölést alkalmazta friss fejlesztései esetében. Természetesen hivatalos megerősítésre nem várhatunk, ez csak jóval később bukkanhat fel.

Az MWC február 27. és március 2. között zajlik majd le, ekkor mutatkozhat be a két új Xperia okostelefon. Arról sajnos nem jelent meg információ, hogy pontosan milyen hardveres és szoftveres összeállításra számíthatunk, de a hír már önmagában is jelzi, hogy a Sony nem mondott le erről a termékvonalról, itt ismét megpróbálkoznak visszaszerezni a korábban elvesztett pozíciókat. Nagy kérdés, hogy erre mennyiben van esély, hiszen az utóbbi időben a kínai gyártók szinte minden visznek, az általuk erőltetett agresszív árpolitika pedig komoly gyomrost jelent a többi piaci szereplőnek, akik nehezen tudják tartani a lépést.

Az MWC felé közeledve nyilván több részlet is napvilágot lát majd az Xperia vonal frissítéséről, erről mindenképpen hírt adunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!