Gyurkity Péter

Elrajtolt a ZTE Axon 7 Max

A család legújabb tagja méretes kijelzővel és kellemes hardverrel futott be.

A ZTE azon kínai gyártók közé tartozik, akik már régóta jelen vannak a nemzetközi piacon, mi több, ők még az Egyesült Államokban is rendre bemutatják saját megoldásaikat. Az Axon család legújabb tagja a méretes példányok közé tartozik, ehhez középkategóriás jellemzők társulnak.

Legutóbb az Axon 7 mini kapcsán írtunk a cégről, amely még a tengerentúlon is a pozitív visszhangot kiváltó eredeti Axon 7 testvéreként jelent meg, bár a név ellenére a fizikai méret tekintetében nem volt óriási eltérés. Most az ellenkező irányba mennek el, hiszen az Axon 7 Max (amely először a szintén kínai Weibo portálon bukkant fel) már egy kifejezetten méretes okostelefon, kereken 6 hüvelykes érintőképernyőjével pedig egyértelműen a phablet kategóriába sorolható be, amely különösen az ázsiai régióban számít népszerűnek.


Az említett mérethez az 1080p felbontás, a nyolcmagos, 2 GHz-es órajelen futó Snapdragon 625 chip, 4 GB memória, egy alapesetben 64 GB-os belső tároló, microSD, valamint egy 4100 mAh-s akkumulátor társul – ez utóbbi nyilván a telefon nagy mérete ellenére is megfelelő üzemidőt biztosít majd. A hátoldalon két 13 megapixeles kamera kapott helyet lézeres autófókusszal (egyikük a mélységérzékelésért felel), ezt pedig a jobb hangzásért felelős AK-4962 audio chip, illetve a „Naked 3D” névre keresztelt kijelzőréteg egészíti ki, amely speciális szemüveg nélkül teszi számunkra lehetővé a 3D-tartalmak megtekintését.

Az ár a kínai piacon 440 dollárnak felel meg, ez a többi régióban nyilván picit magasabb lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!