Három telefonnal tér vissza a ZTE

A nehéz helyzetbe hozott gyártó a Huawei-hoz hasonlóan átvészelte az időszakot.

A ZTE a kínai telefongyártók közül elsőként fókuszált az amerikai piacra, ezzel pedig igencsak érdekes helyzetbe került, amikor az USA komoly szankciókat hozott a riválisokkal szemben, elsősorban biztonsági okokra hivatkozva. A Huawei köszöni szépen, jól megvan a szankciók ellenére, a ZTE azonban majdnem csődbe ment, így fontos jel, hogy most egyszerre 3 eltérő készüléket mutatnak be.

A ZTE Blade 10 típust a tengerentúli vásárlók számára közvetlenül a hivatalos oldalon teszik elérhetővé, független kivitelben. Ez a telefon egy kifejezetten kedvező, 179 dolláros áron jelenik meg az ottani piacon, ezért pedig egy meglehetősen méretes, ezúttal 6,3 hüvelykes, úgynevezett edge-to-edge érintőképernyőt, a 2208 x 1080 pixel felbontást, egy kisebb, esőcsepp formájú felső bevágást, valamint a MediaTek P60 nyolcmagos chipet kapjuk meg. Ez utóbbihoz 3 GB memória, egy alapesetben 64 GB-os belső tároló, továbbá egy ujjlenyomat-olvasó csatlakozik, míg a képkészítés területén egy 16 + 5 megapixeles hátoldali iker-kamera, valamint egy 16 megapixeles szelfikamera jut majd szerephez.

Az akkumulátor nem túl nagy, ez egy 3200 mAh-s példány, ami nyilván az ár alacsonyan tartásához szükséges, és bár a cég igyekszik kihangsúlyozni a Face Unlock funkció jelenlétét, ennek kapcsán éppen a kedvező ár miatt nem számíthatunk kiugró minőségre, ami ebben az esetben elsősorban a pontosságra és a hatékonyságra vonatkozik. A ZTE Blade 10 Prime tulajdonképpen ugyanezen specifikációra támaszkodik, ez viszont már egy ottani szolgáltató kínálatában jelenik meg, exkluzív ajánlatként, ez tehát nem lesz független megoldás – az ár viszont változatlan, ez itt is 179 dollár lesz.

A Blade A7 Prime ugyanezen szolgáltató hivatalos oldalán bukkant fel, egy még alacsonyabb, mindössze 99 dolláros áron. Ezért egy 6,09 hüvelykes HD+ kijelzőt, 3 GB RAM-ot, 32 GB-os tárolót, ugyanazon 3200 mAh-s akkumulátort, egy 16 megapixeles hátoldali és egy 5 megapixeles előlapi kamerát, valamint egy ujjlenyomat-olvasót kapunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!