SG.hu

Új havidíjas tarifákat kínál a Telenor

Korlátlan beszélgetés, tévé és európai roaming jár a Telenor Blue díjcsomagokhoz.

Tavaly februárban vezette be a cég a 256 kombinációt kínáló MyTariff csomagokat, melyekkel mindenki egyénileg választhatta ki mi a fontos neki: a beszéd, az adat, vagy éppen a zenehallgatás. De a cég sajtótájékoztatóján kiderült, hogy az emberek többségének valójában elég nyolc variáció; ebből is kiindulva alkotta meg most a cég a Blue csomagokat, mellyekkel bátrabb mobilhasználatra is rá akarja venni előfizetőit. A klasszikus tarifaelemek – a hanghívás, az SMS és a mobiladat – mellett az új csomagok külön díj nélkül biztosítanak szórakoztató szolgáltatásokat, azaz mobiltévézést, és zenei streamingre használható adatjegyet. Különlegessége, hogy az adatforgalom roamingra is érvényes, azaz például a külföldi sielés képeit a pályáról feltöltve nem kell félnünk a hó végén megjövő horror számlától.


Mindegyik csomagban korlátlan MyTV adatforgalom van, benne hét közszolgálati csatornával. Ebből messze a sport a legnépszerűbb - nyilván az idei foci EB miatt -, de bizonyára sokaknak megkönnyebbülés, hogy a jövőben nem kell a Forma 1-hez igazítani a vasárnapi programot. Szintén mindegyik csomagban van 500 megabájt a Deezer, az Apple Music és a Tidal streaming zeneszolgáltatásokon leforgalmazható adat - ez a tarifacsomagban foglalt általános adatkereten felül értendő.

A Blue S és M csomagok esetében a Telenor hálózatán belül hívhatunk korlátlanul, míg az L és XXL tarifát választók bármely magyar alapdíjas mobil és vezetékes számot korlátlanul hívhatják. A Blue S és M csomag a korlátlan hálózaton belüli beszélgetés mellett havonta 100, illetve 200 percnyi díjmentes belföldi, hálózaton kívüli beszélgetés díját is tartalmazza. Korlátlan SMS-ezésre a Telenor Blue XXL tarifa ad lehetőséget. Az S díjcsomagban havi 300 megabájt, az M és L csomagokban 2 gigabájt van, míg XXL-re előfizetők 10 gigabájtnak örülhetnek - további adatkeret természetesen vásárolható.


A Telenor Blue egyik újdonsága, hogy az ügyfelek az Európai Unió tagországaiban is hazai áron tudnak telefonálni, SMS-t küldeni és mobilinternetezni a hazai tarifájukban foglalt keret erejéig. Azaz EU-n belül nem kell fizetniük a hívások fogadásáért, míg hívásindítás esetében hálózaton kívüli árakon telefonálhatnak. Külföldön így akár a korlátlan hívásindítás lehetőségét is kihasználhatják azzal a tarifájukkal, amely a hálózaton kívüli korlátlanságot itthon is biztosítja. Az új csomagokkal a mobilinternet használata az EU országaiban ugyancsak az otthon megrendelt adatforgalom terhére történik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!