SG.hu

Hűségidőtől függetlenül cserélhetnek okostelefont a telenorosok

A Telenor ügyfeleinek nem kell többé két évet várniuk okostelefonjuk lecserélésére, a vállalat a meglévő készüléket is visszaveszi.

"Talán semmi nem tükrözi olyan jól a mobilpiac dinamizmusát, mint az, hogy milyen gyakorisággal jelennek meg új okostelefonok a piacon. Ennek köszönhetően ma már a felhasználók is egyre hamarabb vágynak új, a meglévőnél nagyobb tudású telefonra. A Készülékcsere program minden számlás, lakossági ügyfelünknek lehetővé teszi, hogy akkor és olyan készülékre váltson, amikor és amilyenre szeretne, hűségidejétől függetlenül. " - nyilatkozta Christopher Laska, a Telenor vezérigazgatója.

A cég közleménye szerint a hűségidő alatti készülékváltás lehetősége a Telenor valamennyi lakossági számlás ügyfele számára elérhető. A vállalat a hűségszerződésből hátralévő hónapok száma, illetve a hűségszerződésben szereplő tarifacsomag alapján állapítja meg a készülékcsere költségét: minél kevesebb hónap van hátra a hűségszerződésből, annál kedvezőbb áron lehet új mobilra váltani. A programot a Telenor azért vezeti be, mert tapasztalatai szerint sok előfizetője váltana készüléket már egy-másfél év után, tehát hűségideje alatt.

A leadott okostelefon értékét a típusától és állapotától függően az üzletben határozza meg a Telenor. A meglévő telefon típusának és állapotának megadása után az ügyfelek tájékoztató árajánlatot kaphatnak. Amennyiben nincs beszámítandó készülék, a készülékcsere folyamata akár online is elvégezhető, az új okostelefont pedig futár szállítja ki díjmentesen.

Ha a meglévő telefon értéke magasabb, mint a készülékváltás díja, a fennmaradó összeg az újonnan kiválasztott készülék eleve kedvezményes - a bolti listaárnál jóval alacsonyabb - vételárát is csökkentheti. Arról is az ügyfél maga dönthet, hogy az új készüléket egy összegben, vagy részletre szeretné megvásárolni. Egy jó állapotú, nem karcos 12 hónapos Samsung Galaxy S4 mini okostelefon beszámítása után például a Samsung Galaxy A3 készülék két éves hűséggel, MyTariff L tarifa esetén már 916 Ft-ért elvihető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!