Gyurkity Péter

Képeken látható a Google két új okostelefonja

A Pixel és a Pixel XL néhány renderen és fotón is felbukkant, közeleg a bemutató.

Legutóbb arról írtunk, hogy a korábban Marlin és Sailfish kódnéven emlegetett két új okostelefon nagy valószínűséggel Pixel és Pixel XL néven jelenik majd meg, ahogy a Google lassan valóban maga mögött hagyja a Nexus márkanevet. Immár néhány render és fotó is felbukkant az új készülékekről, a megjelenés pedig már nagyon közel van.

Először renderképek jelentek meg a világhálón a párosról, egészen pontosan a nagyobbik változatról, amely a Pixel XL nevet kapta. Ezeken jól látható a hátoldali kamera alatt elhelyezett ujjlenyomat-olvasó, illetve a két eltérő színben pompázó hátlap, amelyen továbbá a „G” márkajelzés is helyet kapott – egyedül ez utal arra, hogy a Google megoldásairól van szó. Ezt követte egy meglehetősen rossz minőségű, azonban a teljes előlapot működés közben megmutató fotó, amely egy másik kiszivárogtató jóvoltából bukkant fel.

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a Pixel XL egy 5,5 hüvelykes kijelzőt kapna, amely mostanában a legnépszerűbb méretnek számít. Ezt a Quad HD felbontás, a négymagos Snapdragon 820 chip, az Adreno 530 grafikus vezérlő, 4 GB memória, valamint egy 12 megapixeles hátoldali kamera egészítené ki, méghozzá az Android vadonatúj, 7.1-es verziójára támaszkodva, amely természetesen ezen két új telefonon debütál majd.

A hivatalos bemutató állítólag október 4-én esedékes, ez már nagyon közel van. Itt jó eséllyel végre megtudjuk, hogy valóban véget ér-e a Nexus család pályafutása.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tom_pika #2
    formabontó design, friss, érdekes megjelenés, forradalmi újítások minden vonalon... ha ezt tudom nemveszek mobilt 1 hónapja... mondjuk lehet így is lecserélem, ilyen szenzációsan új dolgokért simán érdemes!
  • arty #1
    dögölj meg google