Gyurkity Péter

Képeken látható az LG V20

Ezek a képek pedig mintha visszaigazolnák az előzetes pletykákat.

Nemrég számoltunk be arról, hogy az LG szeptember első hetében mutatná be a V10 közvetlen utódját, a készülék pedig néhány fontos változással jelenne meg a piacon. Most egyszerre több kép szivárgott ki, így közelebbről is szemügyre vehetjük az új fejlesztést.

Az eddig többnyire megbízhatónak bizonyult OnLeaks szivárogtatta ki a felvételeket, amelyek jól látható módon egy fém burkolattal érkező okostelefont mutatnak meg nekünk. A képekből természetesen nem derül ki, hogy mennyire hihetünk a hardveres specifikációt taglaló előzetes pletykáknak, de az rögtön kiderül, hogy az előlapi iker-kamera ezúttal hiányzik, a fő kijelző ismét meglehetősen méretesre sikerült, ezt pedig közvetlenül felette egészíti ki egy másodlagos, jóval kisebb példány. A hátoldalon már előbukkan az iker-kamera, amely dual LED flash opciót és lézeres autófókuszt kapott.


Az előzetes hírek szerint a telefon pontos fizikai mérete 159,5 x 78,1 x 7,7 mm lenne, bár a hátoldali kamera némileg megnöveli a vastagságot. A processzor feladatait a Snapdragon 820 látná el, ezt pedig jó eséllyel 4 GB memória egészítené ki, míg a szoftveres oldalon az Android 7.0 Nougat dolgozna. Ez utóbbival kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy az LG állítása szerint ez lesz az első okostelefon, amely már a megjelenés pillanatában a Google új szoftverét futtatná, ami azért érdekes, mert ez a szerep általában a Nexus család tagjainak jut – a Google maga két új példánnyal is készül, a pontos megjelenési dátum azonban még nem ismert.

Az LG szeptember 6-án kerítene sort a bemutatóra, ezt később követné a megjelenés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!