Gyurkity Péter

Érkezőben a Sony Xperia C6 Ultra

A Sony a C6 módosított változatával is készül, mégpedig a középkategóriában.

Még a múlt hónap közepén írtunk arról, hogy a Sony az Xperia C6 okostelefon megjelenését tervezi, a kínai forrás szerint pedig a prototípus már alakulóban van. A középkategóriás jelleghez nem fér kétség, ez pedig a most bemutatott újabb változat esetében sincs másként.

Ezúttal egy francia portál számolt be a legújabb fejleményekről, amelyek alapján az Xperia C6 Ultra közelgő bemutatkozására számíthatunk. Érdemes itt megjegyezni, hogy az Xperia C5 Ultra tavaly augusztusban jelent csak meg, a Sony kapcsán azonban eddig is megszokhattuk a szűkre szabott menetrendet, illetve annak többszöri módosítását, így nem lenne teljesen meglepő egy korai megjelenés. A középkategóriás jelleget itt is megtartanák, ahogy azt a közvetlen előd esetében is láthattuk.

A kereken 6 hüvelykes kijelző a Full HD felbontást támogatja, mégpedig a MediaTek nyolcmagos, 1,9 GHz-es órajelen futó MT6755 chipje, a Mali-T860 grafikus vezérlő, 2 GB RAM, valamint egy alapesetben 16 GB-os, de a későbbiekben kibővíthető belső tároló kíséretében. A hátoldalon egy 20 megapixeles kamera kapott helyet, az előlapon pedig egy 16 megapixeles LED flash példány teljesít szolgálatot, ami némileg szokatlan megoldásnak számít - ez nyilván a szelfi-generáció meghódítását célozza.

Lehetőségként merül fel, hogy a korábbiakban kiszivárgott C6 és a mostani hírben felbukkant C6 Ultra egyazon készüléket takarja, ezzel kapcsolatban azonban nem áll rendelkezésre biztos információ.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!